Green Camp Wandel

home » Green Camp » Green Camp Wandel

Zoek je een meer avontuurlijke manier om de Tanzaniaanse wildernis te ervaren? Ver weg van de begaande paden? Onze wandelsafari kampen zijn onderdeel van onze wandelsafari’s in Serengeti National Park en zeer uniek.

Afgelegen gebieden in Serengeti

Tijdens een verblijf in ons wandelkamp kan je afgelegen locaties in Serengeti National Park bezoeken en nog steeds op een comfortabele manier overnachten. Dit is de perfecte accommodatie om midden in de natuur te verblijven. In dit deel van Serengeti National Park mogen geen auto’s rijden en kan je ongestoord genieten van de dieren en de sereniteit van de omgeving.

Volg de massale migratie

Onze wandelkamp is kleinschalig. Een paar koepeltenten, mess-tent en crew die alle maaltijden voor jou bereiden. Het kamp staat al wanneer je aankomt en past achter op een aanhanger die wij makkelijk naar allerlei uithoeken kunnen verplaatsen. Daardoor zijn wij in staat om regelmatig met de migratie van wildebeesten mee te verhuizen.

Comfortabele kampeersafari

Je verblijft in een koepeltent die voldoende ruimte biedt voor 2 personen. In de tent slaap je op een matras op de grond die al voor je is opgemaakt met katoenen lakens en een deken. De badkamer (met safari-stijl douche en toilet) staat dichtbij je tent.

Bekijk hier ons wandelkamp midden in Serengeti Nationaal Park.

Voorbeeldreis

Wil je ook een mooie safari maken met als onderdeel een wandelsafari in Serengeti National Park? Bekijk hier een voorbeeldreis.