Safarigids Joseph

home » Thuis in Tanzania » Onze safari gidsen » Safarigids Joseph

Joseph is een trotse Maasai en een van onze safari gidsen die zich heeft opgewerkt door middel van ons intern trainingsprogramma. Nadat hij een diploma in Professional Tour Guiding & Leadership behaalde begon hij als een ‘activity guide’. Hij nam onze gasten mee tijdens dorpswandelingen, kanosafari’s en fietstochten.
Door zijn toegenomen kennis van de natuur en wilde dieren, werd Joseph een safari gids en onlangs is hij gepromoveerd tot wandelgids. Een van de meest interessante momenten van Joseph was in Lake Manyara National Park, waar hij een vervet aap een baviaanjong zag verzorgen. Dit specifieke gedrag is ongebruikelijk. Het zijn dit soort waarnemingen die elke safari anders maken en je doen beseffen dat het niet alleen om de Big 5 gaat.

Joseph geniet ervan om met gasten op een wandelsafari te gaan en dichter bij de natuur te zijn. Dan geniet je van de kleine dingen die soms over het hoofd worden gezien. Joseph kijkt er naar uit om zijn kennis en ervaringen met jou te delen tijdens een jeepsafari of te voet. “Karibu Tanzania” (van harte welkom in Tanzania).