Onze bergsport partner

home » Thuis in Tanzania » Onze bergsport partner

Wij hebben met veel zorg onze lokale partner in Tanzania uitgekozen, namelijk African Walking Company. Na vele jaren in Tanzania te hebben gewoond weten wij wat er te koop is, met wie je wel en niet moet samenwerken. Het organiseren van beklimmingen op de hoogste berg van Afrika is een andere tak van sport en wij willen er zeker van zijn dat je in goede handen bent.
Vandaar dat wij voor dit onderdeel een samenwerking zijn aangegaan met een expert op dat gebied, namelijk African Walking Company. Dit is een degelijke en stabiele organisatie met een goede prijs/ kwaliteit verhouding waarbij veiligheid, kwaliteit en goede arbeidsvoorwaarden voorop staan.

Er zijn in Tanzania vele organisaties die jouw Kilimanjaro beklimming kunnen organiseren. Dit zijn er in allerlei prijscategorieën. Bij ons wordt er niet bezuinigd op kwaliteit, opleiding en arbeidsvoorwaarden.

Een goede voorbereiding, goede gidsen, voedzame (en voldoende) maaltijden, een gemotiveerd en ervaren team, betrouwbaarheid en een directe back-up zijn noodzakelijke onderdelen om de beklimming te laten slagen.

Tijdens al onze Kilimanjaro beklimmingen hebben wij een ratio van 1 gids per 3 klimmers. Dit is vooral belangrijk op de dag naar de top wanneer de beklimming zwaar wordt en sommigen meer persoonlijke aandacht en aanmoediging nodig hebben.