Roots & Shoots workshop
– 20 april 2024 –

En leer wat jij kan doen voor een betere wereld.

Net als Jane Goodall, geloven ook wij dat onze toekomst in handen ligt van jongeren. Van jou dus!
Via het Roots & Shoots programma is het mogelijk om samen iets te doen voor mensen, dieren en het milieu. Want jij kan het verschil maken.
In deze workshop, die op 20 april 2024 wordt gegeven door vrijwilligers van het Jane Goodall Instituut op het kantoor van Explore Tanzania te Apeldoorn, leer je hoe je dat zelf zou kunnen doen. Met je vrienden, je klas, je familie of gewoon zelf.

Bedenk samen een cool programma en sluit je aan bij een wereldwijd netwerk van allemaal jongeren uit verschillende culturen met verschillende achtergronden. Hoe leuk is dat! Samen voor jouw toekomst.

Deze dag geeft je de handvatten om een project op te zetten waar jij enthousiast van wordt en waar jij het verschil mee wil maken. De workshop start om 11.00 uur. En is geschikt voor deelnemers van rond 12 t/m 17 jaar oud.

Zo ziet de workshop eruit:

  • Eerst wordt het verhaal van Jane Goodall en het ontstaan van Roots & Shoots verteld.
  • Dan breng je je omgeving in kaart. Waar zou jij verandering in aan willen brengen? Waar loop je tegenaan? Of wat zou je juist nog meer kunnen verbeteren? Wordt je bijvoorbeeld blij van meer groen in de buurt? Of ben je op zoek naar meer diversiteit en verbinding in de wijk? Dit wordt de start van jouw project.
  • Het schrijven van een actieplan. Wat heb je nodig om jouw project op te zetten. Zo kan je thuis echt aan de slag!

Aanmeldformulier

Voor de Roots & Shoots workshop bij Explore Tanzania


  • Met dit formulier geef ik me op voor Jane Goodall's Roots & Shoots Workshop op zaterdag 20 april 2024 van 11.00 tot 12.30 uur, bij Explore Tanzania aan de Roggestraat 111 te Apeldoorn.

  • PS. Het kantoor van Explore Tanzania bevindt zich in het centrum van Apeldoorn, boven een parkeergarage.
    Oh ja, en als je toch in Apeldoorn bent .. de Apenheul is open.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.