Safari
Zanzibar Eiland

Combineer je verblijf op het idyllische Zanzibar met een safari op het vaste land van Tanzania. Dé manier om het andere Tanzania te ontdekken!

Op maar 1,5 uur varen of 20 minuten vliegen vanaf het tropische eiland Zanzibar, vind je de mooiste wildparken van de wereld. Onderbreek je strandvakantie voor een paar dagen en ga met ons mee op een onvergetelijk avontuur en verwonder je met een Tanzania safari over het natuurschoon en de ontelbare dieren in een van de wildparken op het vaste land van Tanzania. Bekijk de  voorbeeldreis voor een korte safari vanaf Zanzibar naar het ongerepte natuurgebied in Nyerere National Park.

In het noorden kun je de jaarlijkse migratie van ontelbare gnoes en zebra’s in de Serengeti met eigen ogen aanschouwen, de Big Five (luipaard, leeuw, olifant, buffel, neushoorn) spotten in de Ngorongoro krater en boomklimmende leeuwen zien in het Lake Manyara National Park. Of ga (per jeep, boot of te voet) op avontuur met een van onze ervaren gidsen in het spectaculaire Ruaha National Park in het zuiden van Tanzania.

Het dichtst bij Zanzibar Eiland ligt het Nyerere National Park & Selous Game Reserve, met meer dan de helft van alle Tanzaniaanse olifanten. Dit gebied ademt nog de sfeer van het vroegere en tijdloze Afrika.

Ga jij vanuit Zanzibar op safari?

Laat het ons weten, dan stellen wij een reis op maat voor jou samen!

voorbeeldreizen Reisadvies