Explore Tanzania
Explore Tanzania
Delen

Serengeti Migratie en Mahale Chimpansees

Mahale Mountains NP/Serengeti Migratie en Mahale Chimpansees

Migratie in Serengeti en Chimpansees in Mahale

De Serengeti is wereldberoemd om de migratie van wildebeesten, vele dieren en een vruchtbaar landschap. Door de eindeloze vlaktes, weinig beschutting en vele rivieren biedt dit park perfecte kansen om de wilde dieren te spotten. Door de migratie van de miljoenen wildebeesten is de locatie van uw verblijf in Serengeti heel belangrijk. De wildebeesten verplaatsen zich voortdurend. Over het algemeen kunnen we heel goed inschatten waar de dieren zijn. We richten onze safari’s en accommodaties dan ook voornamelijk op de locaties van de migratie. Ons eigen Green Camp in Serengeti verhuist met de migratie mee. Hierdoor ben je altijd op de beste plek.

Mahale Nationaal Park ligt diep in de Afrikaanse wildernis. Het is een van de meest belangrijke plekken in Afrika waar je de wilde chimpansees kunt zien. Mahale is ook een geweldige locatie voor boswandelingen, kajakken, zwemmen, vissen en zeilen op een lokale dhow. 

Dag 1: Aankomst Arusha
Dag 2: Lake Manyara Nationaal Park
Dag 3, 4 & 5: Serengeti Nationaal Park
Dag 6, 7 & 8: Mahale Mountains Nationaal Park
Dag 9: Arusha 

Prijsindicatie

Voorbeeldreis: 9 dagen
Prijdindicatie: € 6.455,00 per persoon op basis van 2 personen / € 6.050,00 per persoon op basis van 4 personen (excl. internationale vlucht)

Volg ons op: YouTube Facebook Twitter Google+ Pinterest Linkedin Email