Custom Category: Geheime tip

Sharazād Oasis

Over Sharazād Oasis Sharazād Oasis ligt naast Sharazād Boutique Hotel aan een prachtig stuk strand en de adembenemende blauwe oceaan, in Oost Zanzibar!

Ikuka Safari Camp

Over Ikuka Safari Camp Het unieke Ikuka Safari Camp ligt op een geweldige locatie in het noordoosten van Ruaha National Park, bovenop de Ikuka helling.

Ngare Sero Mountain Lodge

Accommodatie Arusha - Ngare Sero Mountain Lodge

Over Ngare Sero Mountain Lodge Deze prachtige boerderij uit 1905 ligt in een bijzonder mooie beboste omgeving op de helling van de berg Meru, aan de rand van het Arusha National Park.

The Swahili House

Accommodatie Zanzibar Stone Town - The Swahili House

Over The Swahili House The Swahili House ligt in het bruisende hart van Stone Town en is een zeer sfeervol hotel met traditionele invloeden en moderne faciliteiten.

Fumba Beach Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Zanzibar - Fumba Beach Lodge

Over Fumba Beach Lodge Fumba Beach Lodge is een luxe lodge op een rustige locatie aan het strand en met een prachtige tuin in het zuidwesten van Zanzibar.

Tarangire Safari Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Tarangire - Tarangire Safari Lodge

Over Tarangire Safari Lodge Tarangire Safari Lodge ligt aan de rand van Tarangire National Park en heeft één van de meest spectaculaire uitzichtpunten in Tanzania.

Green Camp South

Over Green Camp South Green Camp South van Explore Tanzania ligt in het Kusini gebied, ligt aan de rand van een prachtig volgroeid acaciabos en kijkt uit over de open vlaktes van de zuidelijke Serengeti.

Green Camp Kogatende

Green Camp Kogatende in Serengeti Nationaal Park

Over Green Camp Kogatende Green Camp Kogatende staat op een prachtige locatie onder groenblijvende bomen met uitzicht op een groot deel van de noordelijke Serengeti.

Lake Manze Tented Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Lake Manze Tented Camp

Over Lake Manze Tented Camp Lake Manze Tented Camp is een magisch en romantische kamp aan de oever van Lake Manze, met een prachtig uitzicht op het meer vanaf je eigen veranda.

Kichaka Zumbua Camp

Over Kichaka Zumbua Camp Kichaka Zumbua Camp is een geheel verzorgd permanent kamp midden in de natuur. Gelegen bovenop een afgelegen bergkam in de oostelijke hoek van Ruaha, past dit prachtige en luxueuze kamp perfect in zijn rotsachtige achtergrond met uitzicht op misschien wel het meest schilderachtige deel van de hele Ruaha River-vallei.