Custom Category: All inclusive

Tandala Safari Camp

Over Tandala Safari Camp Tandala Safari Camp ligt in een prachtig acaciabos langs de Mdweka-zandrivier, ongeveer twee uur rijden van Iringa. Het kamp wordt gerund door de eigenaren Yanni en Dionysia Fliakos.

Selous Wilderness Camp

Over Selous Wilderness Camp Het kleinschalige en comfortabele Selous Wilderness Camp ligt aan de zuidelijke oevers van de machtige Rufiji rivier.

Villa Loïki

Over Villa Loïki Deze exclusieve strandvilla ligt naast Villa Turqouise aan de oostkust van Zanzibar, vlakbij het vissersdorpje Matemwe en met weidse uitzichten op het eiland Mnemba.

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Jua Zanzibar

Over Jua Zanzibar Jua Zanzibar is gelegen op een werkelijk unieke locatie in het zuidoosten van Zanzibar op het puntje van het schiereiland in Michamvi, en biedt zalige luxe op blote voeten.

Matembezi Classic Camp

Over Matembezi Classic Camp Matembezi Classic Camp is een kleinschalig en intiem mobiel tentenkamp in de Serengeti, dat zich verplaatst met de Grote Migratie.

Xanadu Villas

Over Xanadu Villas De villa’s van Xanadu bevinden zich aan de oostkust van Zanzibar, tussen Dongwe en Bwejuu, op een prachtig stuk ongerept wit zandstrand.

Isaraya Luxury Overwater Villas

Over Isaraya Luxury Overwater Villas De villa’s van Isaraya Luxury Overwater Villas bevinden zich boven het water aan een steiger, op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Villa Turquoise

Over Villa Turquoise Deze exclusieve strandvilla ligt aan de oostkust, op een van de meest ongerepte stranden van Zanzibar, vlakbij het vissersdorpje Matemwe en met weidse uitzichten op het eiland Mnemba.

Ikuka Safari Camp

Over Ikuka Safari Camp Het unieke Ikuka Safari Camp ligt op een geweldige locatie in het noordoosten van Ruaha National Park, bovenop de Ikuka helling.