Custom Category: Arusha stad

Legendary Lodge

Over Legendary Lodge Legendary Lodge ligt aan de rand van Arusha op een nog werkende koffieboerderij en is een perfecte plek om je safari te beginnen ofwel te eindigen.

Tumbili Lodge Arusha

Over Tumbili Lodge Arusha Tumbili Lodge Arusha is een klein boetiekhotel gelegen in een prachtige topische tuin met veel bloemen, volgels en vlinders en een geweldig uitzicht op Mount Meru.

Olerai Lodge

Over Olerai Lodge Olerai Lodge ligt te midden van een acaciabos en tegen de achtergrond van de prachtige Mount Meru, in harmonie met de immense schoonheid van Tanzania.

Outpost Lodge

Over Outpost Lodge Outpost Lodge is gevestigd in het voormalige huis van Bernhard Grzimek, een van de oprichters van Serengeti National Park, en ligt in het centrum van Arusha stad, op een leuke plek slechts 15 minuten lopen vanaf de Clock Tower rotonde.

Villa Maua Arusha

Over Villa Maua Arusha Villa Maua Arusha is een kleinschalig en smaakvol ingericht boutique hotel in een van de historische woonwijken midden in Arusha stad.

Katambuga House

Arusha - Katambuga House - Explore Tanzania

Over Katambuga House Katambuga House is een elegante en stijlvolle lodge met een prachtig uitzicht op de berg Meru en de uitgestrekte koffieplantages rondom.

Ngare Sero Mountain Lodge

Accommodatie Arusha - Ngare Sero Mountain Lodge

Over Ngare Sero Mountain Lodge Deze prachtige boerderij uit 1905 ligt in een bijzonder mooie beboste omgeving op de helling van de berg Meru, aan de rand van het Arusha National Park.

Meru House Lekisilai

Accommodatie Arusha - Meru House Lekisilai

Over Meru House Lekisilai Meru House Lekisilai is een sfeervol huis, ooit een traditionele boerderij, net buiten het centrum van Arusha stad, op een rustige locatie tussen de koffieplantages.

Elewana Arusha Coffee Lodge

Accommodatie Arusha - Arusha Coffee Lodge

Over Elewana Arusha Coffee Lodge Elewana Arusha Coffee Lodge ligt aan de rand van Arusha stad, midden op een schaduwrijke koffieplantage.

Moivaro Coffee Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Arusha - Moivaro Coffee Lodge

Over Moivaro Coffee Lodge Moivaro Coffee Lodge ligt op een oude koffieplantage en is een bijzonder sfeervolle en kleinschalige accommodatie.