Custom Category: Comfortabel

Chanya Lodge

Over Chanya Lodge Chanya Lodge ligt aan de rand van de stad Moshi, aan de voet van de majestueuze berg Kilimanjaro.

Mullers Mountain Lodge

Over Mullers Mountain Lodge Op 1600m hoogte, in de bergen van de Usambara Mountains, ligt Mullers Mountain Lodge, in 1930 oorspronkelijk gebouwd als koloniale boerderij.

Marera Valley Lodge

Over Marera Valley Lodge Marera Valley Lodge ligt aan de rand van het dorp Karatu, ongeveer halverwege tussen Lake Manyara en de Ngorongoro-krater, in het schitterende heuvelachtige gebied van de Ngorongoro Hooglanden.

Baghayo Garden Suites

Over Baghayo Garden Suites Baghayo Garden Suites ligt op het vijf hectare grote koffielandgoed ‘Baghayo’ in het heuvelachtige gebied van de Ngorongoro Hooglanden.

Mikumi Safari Lodge

Over Mikumi Safari Lodge Het eenvoudige authentieke Mikumi Safari Lodge ligt op een afgelegen plek, op slechts 300 meter vanaf de poort van het Mikumi National Park.

Protea Hotel Courtyard

Over Protea Hotel Courtyard Protea Hotel Courtyard ligt in het financiële centrum van Dar es Salaam, op gunstige afstand van de internationale luchthaven Julius Nyerere, het stadscentrum en een rustig mooi strand.

ThornTree Camp

Over ThornTree Camp ThornTree Camp is een klassiek safaritentenkamp in het Seronera-gebied van Serengeti National Park, niet ver van de landingstrip.

Nyumbani Residence

Over Nyumbani Residence De appartementen van Nyumbani Residence liggen op een rustige plek op een steenworp afstand het strand in Jambiani in zuidoost Zanzibar.

Zanzest Vegan Hotel

Over Zanzest Vegan Hotel Zanzest Vegan Hotel ligt direct aan een prachtige strand in een afgelegen baai aan de zuidoostkust van Zanzibar, op 5 minuten rijden van Jambiani en 3 minuten lopen van het dorp Mfumbwi.

Olerai Lodge

Over Olerai Lodge Olerai Lodge ligt te midden van een acaciabos en tegen de achtergrond van de prachtige Mount Meru, in harmonie met de immense schoonheid van Tanzania.