Custom Category: Exclusief

The Oyster Bay

Over The Oyster Bay

Mvuvi Boutique Hotel

Over Mvuvi Boutique Hotel Mvuvi is een exclusief boutique hotel gelegen aan het hagelwitte strand van Kiwengwa aan de levendige noordoostkust van Zanzibar. 

Usangu Expedition Camp

Over Usangu Expedition Camp Usangu Expedition Camp ligt op een schaduwrijke plek aan de rand van de hoogwaterlijn van de Usangu Wetlands, de bron van de Great Ruaha rivier, diep in de afgelegen zuidelijke hoek van het Ruaha National Park.

The Residence Zanzibar

Over The Residence Zanzibar The Residence Zanzibar ligt prachtig tussen de palmen aan de zuidwestkust van Zanzibar, in het vissersdorp Kizimkazi.

Villa Lali

Over Villa Lali Villa Lali is een boutique hotel direct aan het witte zandstrand van het dorpje Matemwe, aan de noordoostelijke kust van Zanzibar, niet ver van het beschermde atol Mnemba.

Kisolanza Old Farm House

Over Kisolanza The Old Farm House Kisolanza The Old Farm House ligt op de frisse, koele hoogte van de schilderachtige zuidelijke hooglanden van Tanzania en is sinds de jaren dertig de thuisbasis van de familie Ghaui.

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Xanadu Villas

Over Xanadu Villas De villa’s van Xanadu bevinden zich aan de oostkust van Zanzibar, tussen Dongwe en Bwejuu, op een prachtig stuk ongerept wit zandstrand.

Isaraya Luxury Overwater Villas

Over Isaraya Luxury Overwater Villas De villa’s van Isaraya Luxury Overwater Villas bevinden zich boven het water aan een steiger, op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Konokono Beach Resort

Over Konokono Beach Resort De villa’s van Konokono Beach Resort liggen op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar, een van de meest authentieke en afgelegen plekken op het eiland.