Custom Category: Exclusief

Kilindi Zanzibar

Over Kilindi Zanzibar Kilindi Zanzibar is een boutique hotel bestaande uit koepelvormige villa’s in een ruime tropische tuin bij het dorp Kendwa, in het noordoosten van Zanzibar.

One Nature Seronera

Over One Nature Seronera One Nature Seronera is een ultra-luxe Afrikaanse safari lodge in Central Serengeti, omgeven door adembenemende uitzichten over eindeloze vlaktes en omarmd door de majestueuze Nyaruswiga-heuvels.

Legendary Lodge

Over Legendary Lodge Legendary Lodge ligt aan de rand van Arusha op een nog werkende koffieboerderij en is een perfecte plek om je safari te beginnen ofwel te eindigen.

The Nest

Over The Nest The Nest is een uniek boutique resort in magische boho stijl, direct aan het prachtige zandstrand van het levendige Paje aan de oostkant van Zanzibar.

Olmara Camp

Over Olmara Camp Olmara Camp is een authentiek tentenkamp in het oosten van de Serengeti, op een afgelegen plek vol dieren en met eindeloze grasvlakten en bossen.

Olkeri Safari Camp

Over Olkeri Safari Camp Olkeri Safari Camp is een authentiek tentenkamp in het Randilen wildbeheergebied, aan de grens van het Tarangire National Park.

Mvuvi Boutique Hotel

Over Mvuvi Boutique Hotel Mvuvi is een exclusief boutique hotel gelegen aan het hagelwitte strand van Kiwengwa aan de levendige noordoostkust van Zanzibar. 

Usangu Expedition Camp

Over Usangu Expedition Camp Usangu Expedition Camp ligt op een schaduwrijke plek aan de rand van de hoogwaterlijn van de Usangu Wetlands, de bron van de Great Ruaha rivier, diep in de afgelegen zuidelijke hoek van het Ruaha National Park.

The Residence Zanzibar

Over The Residence Zanzibar The Residence Zanzibar ligt prachtig tussen de palmen aan de zuidwestkust van Zanzibar, in het vissersdorp Kizimkazi.

Villa Lali

Over Villa Lali Villa Lali is een boutique hotel direct aan het witte zandstrand van het dorpje Matemwe, aan de noordoostelijke kust van Zanzibar, niet ver van het beschermde atol Mnemba.