Custom Category: Halfpension

Legendary Lodge

Over Legendary Lodge Legendary Lodge ligt aan de rand van Arusha op een nog werkende koffieboerderij en is een perfecte plek om je safari te beginnen ofwel te eindigen.

The Residence Zanzibar

Over The Residence Zanzibar The Residence Zanzibar ligt prachtig tussen de palmen aan de zuidwestkust van Zanzibar, in het vissersdorp Kizimkazi.

Kisolanza Old Farm House

Over Kisolanza The Old Farm House Kisolanza The Old Farm House ligt op de frisse, koele hoogte van de schilderachtige zuidelijke hooglanden van Tanzania en is sinds de jaren dertig de thuisbasis van de familie Ghaui.

Raha Boutique Hotel

Over Raha Boutique Hotel Raha Raha Boutique Hotel is gevestigd in een authentieke villa aan het strand in het hart van het vissersdorp Jambiani, aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Villa Loïki

Over Villa Loïki Deze exclusieve strandvilla ligt naast Villa Turqouise aan de oostkust van Zanzibar, vlakbij het vissersdorpje Matemwe en met weidse uitzichten op het eiland Mnemba.

Jua Zanzibar

Over Jua Zanzibar Jua Zanzibar is gelegen op een werkelijk unieke locatie in het zuidoosten van Zanzibar op het puntje van het schiereiland in Michamvi, en biedt zalige luxe op blote voeten.

Konokono Beach Resort

Over Konokono Beach Resort De villa’s van Konokono Beach Resort liggen op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar, een van de meest authentieke en afgelegen plekken op het eiland.

Nic’s Tented Lodge Mkoma Bay

Over Nic’s Tented Lodge Mkoma Bay De exclusieve tenthuizen van Mkoma Bay bevinden zich aan de afgelegen vastelandkust van Tanzania in een weelderige tropische tuin, met uitzicht over de Indische Oceaan.

Boutique Hotel Matlai

Over Boutique Hotel Matlai Boutique Hotel Matlai bestaat uit twee unieke strandvilla’s – Asili House en Villa Kidosho – in Michamwi-Pingwe, aan de schitterende zuidoostkust van Zanzibar.

Villa Turquoise

Over Villa Turquoise Deze exclusieve strandvilla ligt aan de oostkust, op een van de meest ongerepte stranden van Zanzibar, vlakbij het vissersdorpje Matemwe en met weidse uitzichten op het eiland Mnemba.