Custom Category: Ngorongoro Crater

Bougainvillea Safari Lodge

Over Bougainvillea Safari Lodge Bougainvillea Safari Lodge ligt aan de rand van de stad Karatu, ongeveer halverwege tussen Lake Manyara en de Ngorongoro-krater.

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Karatu Simba Lodge

Over Karatu Simba Lodge Karatu Simba Lodge is gunstig gelegen tussen Lake Manyara en de Ngorongoro Krater, diep in het landbouwgebied van het Ngorongoro regio. Onderweg kom je boeren tegen die hun vee hoeden of ossenkarren die gewassen of water vervoeren.

Ang’ata Ngorongoro Camp

Accommodatie Ngorongoro - Ang'ata Ngorongoro Camp

Over Ang’ata Ngorongoro Camp Ang’ata Ngorongoro Camp is ideaal gelegen aan de rand van de Ngorongoro-krater, net binnen de Lemala Ranger Post.

Elewana The Manor

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - The Manor

Over Elewana The Manor Elewana The Manor ligt op een grote koffieplantage, naast het beroemde Ngorongoro beschermde natuurgebied.

Tloma Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - Tloma Lodge

Over Tloma Lodge Tloma Lodge is een kleinschalige lodge aan de rand van een vallei met uitzicht over de koffieplantages en de Ngorongoro Hooglanden.

The Highlands

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - The Highlands

Over The Highlands The Highlands ligt aan de rand van het regenwoud dichtbij de Olmoti Krater, ten noorden van de Ngorongoro Krater.

Sanctuary Crater Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - Sanctuary Ngorongoro Crater Camp

Over Sanctuary Ngorongoro Crater Camp Sanctuary Ngorongoro Crater Camp is een prachtig kamp aan de rand van de Ngorongoro Krater.

Rhino Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - Rhino Lodge

Over Rhino Lodge De Rhino Lodge is gelegen vlakbij de rand van de Ngorongoro krater en biedt een ideale uitvalsbasis om de Ngorongoro krater en de omgeving te verkennen.

Plantation Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Ngorongoro Krater - Plantation Lodge

Over Plantation Lodge Plantation Lodge is een bijzondere en kleinschalige lodge in het Ngorongoro gebied bij het dorpje Karatu.