Custom Category: Nyerere NP & Selous GR

Selous Wilderness Camp

Over Selous Wilderness Camp Het kleinschalige en comfortabele Selous Wilderness Camp ligt op een schiereiland aan de zuidelijke oevers van de machtige Rufiji rivier en is alleen per boot te bereiken.

Selous Kulinda Camp

Over Selous Kulinda Camp Selous Kulinda Camp ligt aan de Rufiji rivier, met een prachtig en panoramisch uitzicht op de stromende rivier vol nijpaarden en krokodillen. De Rufiji rivier stroomt door het Nyerere National Park.

Siwandu

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Siwandu

Over Siwandu Siwandu ligt beschut in een palmenbos aan de oevers van het Nzerakera meer en een uitloper van de Rufiji rivier, in het noorden van het Selous Wild Reservaat.

Selous River Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Selous River Camp

Over Selous River Camp Selous River Camp ligt aan de rand van het reservaat aan de Rufiji rivier, op vijf minuten vanaf Mtemere Gate.

Roho ya Selous

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Roho ya Selous

Over Roho ya Selous Roho ya Selous is een luxe tentenkamp midden in een wildrijk gebied in het Selous Wild Reservaat, waar je prachtige safari’s kunt maken.

Lake Manze Tented Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Lake Manze Tented Camp

Over Lake Manze Tented Camp Lake Manze Tented Camp is een magisch en romantische kamp aan de oever van Lake Manze, met een prachtig uitzicht op het meer vanaf je eigen veranda.

Kiba Point Selous

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Kiba Point

Over Kiba Point Selous Kiba Point Selous is een exclusieve privé lodge in een fantastisch gebied in het Selous Wild Reservaat.

Beho Beho

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Beho Beho

Over Beho Beho Op een heuvel ten noordwesten van het meer van Tagalala ligt Beho Beho, een van de mooiste safari kampen in Afrika.

Rufiji River Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Rufiji River Camp

Over Rufiji River Camp Rufiji River Camp ligt aan de oevers van de Rufiji-rivier, op een punt waar de ruime en rustige rivier wordt bezocht door veel verschillende dieren.

Selous Impala Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - Selous Impala Camp

Over Selous Impala Camp Selous Impala Camp ligt aan de Rufiji rivier in het oosten van het grote Selous Wild Reservaat. Dit ongerepte gebied heeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld.