Custom Category: Oost Tanzania

The Residence Zanzibar

Over The Residence Zanzibar The Residence Zanzibar ligt prachtig tussen de palmen aan de zuidwestkust van Zanzibar, in het vissersdorp Kizimkazi.

Villa Lali

Over Villa Lali Villa Lali is een boutique hotel direct aan het witte zandstrand van het dorpje Matemwe, aan de noordoostelijke kust van Zanzibar, niet ver van het beschermde atol Mnemba.

Mamamapambo Boutique Hotel

Over Mamamapambo Boutique Hotel Mamamapambo Boutique Hotel ligt in het vissersdorp Jambiani aan de zuidoostkust van het eiland Zanzibar met uitzicht op de azuurblauwe Indische Oceaan.

Tamani Villas

Over Tamani Villas Tamani Villas is een hotel bestaande uit drie ruime privé villas met zwembad en uitzicht op de Indische Oceaan aan het hagelwitte strand van Matemwe, aan de noordoostkust van Zanzibar.

Raha Boutique Hotel

Over Raha Boutique Hotel Raha Raha Boutique Hotel is gevestigd in een authentieke villa aan het strand in het hart van het vissersdorp Jambiani, aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Villa Loïki

Over Villa Loïki Deze exclusieve strandvilla ligt naast Villa Turqouise aan de oostkust van Zanzibar, vlakbij het vissersdorpje Matemwe en met weidse uitzichten op het eiland Mnemba.

Hotel Blue Sapphire

Over Hotel Blue Sapphire Het eenvoudige Hotel Blue Sapphire ligt in Dar es Salaam, op slechts een paar kilometer vanaf het Julius Nyerere International Airport.

Sheraton Dar es Salaam New Africa

Over Four Points by Sheraton Dar es Salaam New Africa Het luxe Hotel New Africa behoort tot de Sheraton groep en ligt op slechts een kilometer afstand van de veerhaven naar Zanzibar.

Mediterraneo Hotel

Over Mediterraneo Hotel Mediterraneo Hotel ligt aan de Indische Oceaan in Dar es Salaam en biedt de authentieke sfeer van de Middellandse Zee aan de Swahili-kust.

Upendo House

Over Upendo House Het luxe boutique hotel Upendo House is ideaal gelegen in het hart van de historische UNESCO stad Stone Town op Zanzibar.