Custom Category: Eco

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Ziwani Lodge

Over Ziwani Lodge De elegante Ziwani Lodge ligt op een helling met uitzicht op Lake Eyasi in Noord-Tanzania en biedt een prachtig uitzicht op de Rift Valley.

Maasai Giraffe Eco Lodge

Over Maasai Giraffe Eco Lodge Maasai Giraffe Eco Lodge is een oase van groen in de dorre vlakte van Engaresero, aan de voet van de Ol Doinyo Lengai-vulkaan.

Kilwa Beach Lodge

Over Kilwa Beach Lodge Kilwa Beach Lodge ligt in een beschutte baai, aan een prachtig wit strand, onder de schaduwrijke palmen in Kilwa Masoko.

Africa Amini Private Home

Over Africa Amini Private Home Het Private House van Africa Amini Life Hillside Retreat is een ruim vakantiehuis aan de rand van Arusha National Park bij Momella.

Matembezi Classic Camp

Over Matembezi Classic Camp Matembezi Classic Camp is een kleinschalig en intiem mobiel tentenkamp in de Serengeti, dat zich verplaatst met de Grote Migratie.

Manyara’s Secret

Over Manyara’s Secret Manyara’s Secret is een kleinschalige en exclusieve lodge aan de rand van Lake Manyara National Park, met schitterend uitzicht over Lake Manyara.

Mwanza Lake view Farm

Over Mwanza Lake view Farm Mwanza Lake View Farm is een kleinschalige eco lodge aan het strand – 20 kilometer vanaf het centrum van Mwanza – en met schitterend uitzicht over het Victoriameer en Saa Nane National Park.

Milele Villas

Over Milele Villas De exclusieve Milele Villa’s – Lisa en Tatu – liggen in Fukuchani aan de noordwestelijke kust van Zanzibar, aan een verlaten strand van de kristalheldere Indische Oceaan.

Pembezoni Camp

Over Pembezoni Camp Midden in een exclusief wildgebied van Serengeti Nationaal Park, nabij het hart van Seronera, ligt het Pembezoni Classic Green Camp.