Custom Category: Safari lodge

Bougainvillea Safari Lodge

Over Bougainvillea Safari Lodge Bougainvillea Safari Lodge ligt aan de rand van de stad Karatu, ongeveer halverwege tussen Lake Manyara en de Ngorongoro-krater.

Hippo Trails Camp

Over Hippo Trails Camp Hippo Trails Camp ligt in de wildernis in het midden van de Serengeti op de helling van Banagi Hill, niet ver vanaf de Retima Hippo pool en met vergezichten tot aan de rivier.

Serengeti Simba Lodge

Over Serengeti Simba Lodge Serengeti Simba Lodge ligt hoog op een heuvel met eindeloze vergezichten over de grote Serengeti-vlaktes.

Maasai Giraffe Eco Lodge

Over Maasai Giraffe Eco Lodge Maasai Giraffe Eco Lodge is een oase van groen in de dorre vlakte van Engaresero, aan de voet van de Ol Doinyo Lengai-vulkaan.

Manyara’s Secret

Over Manyara’s Secret Manyara’s Secret is een kleinschalige en exclusieve lodge aan de rand van Lake Manyara National Park, met schitterend uitzicht over Lake Manyara.

Mandhari Lodge

Lake Manyara accommodatie Mandhari Lodge

Over Mandhari Lodge Mandhari Lodge ligt hoog op het Manyara Escarpment dat deel uitmaakt van de Grote Rift Vallei.

Forest Chem Chem

Accommodatie Tarangire - Forest Chem Chem

Over Chem Chem Lodge Forest Chem Chem ligt onder de bomen op een prachtige plek grenzend aan het Tarangire National Park.

Camp Bastian Mikumi

Accommodatie Mikumi National Park - Camp Bastian Mikumi

Over Camp Bastian Mikumi Camp Bastian Mikumi ligt in een unieke, rustige en natuurlijke omgeving, net buiten het nationale park Mikumi.

Rubondo Island Camp

Accommodatie Rubondo Island

Over Rubondo Island Camp Rubondo Island Camp ligt op het afgelegen Rubondo Eiland, in de zuidwestelijke hoek van het Victoriameer.

Simba Farm Lodge

Accommodatie West Kilimanjaro - Simba Farm

Over Simba Farm Lodge De Simba Farm Lodge is een nog werkende familieboerderij op de glooiende heuvels van West Kilimanjaro, met geweldige vergezichten op de Kilimanjaro naar het oosten en de Maasai steppe en berg Meru naar het westen.