Custom Category: Select

Alma Boutique Hotel

Over Alma Boutique Hotel Alma Boutique Hotel is een klein chique strandresort direct aan het witte zandstrand bij Jambiani in het zuidoosten van Zanzibar, op loopafstand van het Paje-kitesurfstrand.

Domiya Estate

Over Domiya Estate Het boetiek hotel Domiya Estate is een semi-luxueus landgoed in het hart van Tanzania, temidden van weelderige tuinen, wijngaarden en adembenemende bergen.

Honeyguide Tarangire

Over Honeyguide Tarangire Honeyguide Tarangire is een luxe safaritentenkamp in een bos van parasoldoornbomen, in de adembenemende wildernis van Tarangire National Park.

Esirai Camp

Over Esirai Camp Esirai Camp is een authentiek mobiel tentenkamp in het oosten van de Serengeti. Vanaf de Naabi heuvel, kijk jij over de eindeloze grasvlakten en talloze dieren.

Tumbili Lodge Arusha

Over Tumbili Lodge Arusha Tumbili Lodge Arusha is een klein boetiekhotel gelegen in een prachtige topische tuin met veel bloemen, volgels en vlinders en een geweldig uitzicht op Mount Meru.

Golden Tulip Zanzibar Airport

Over Golden Tulip Zanzibar Airport Hotel & Spa Golden Tulip Zanzibar Airport Hotel & Spa ligt op een 0,5 km afstand van het Abeid Karume International Airport en op 6 km van de veerhaven.

Tarangire Kati Kati

Over Tarangire Kati Kati Tarangire Kati Kati is een mobiel tentenkamp op een strategische plek in Tarangire National Park.

Manyara Kati Kati

Over Manyara Kati Kati Manyara Kati Kati is een mobiel tentenkamp op een strategische plek in Lake Manyara National Park.

Mbuyuni Farm Retreat

Over Mbuyuni Farm Retreat Mbuyuni Farm Retreat ligt in een rustige en landelijke omgeving nabij de stad Morogoro en op korte afstand van Mikumi National Park.

Sharazad Wonders Boutique

Over Sharazad Wonders Boutique Sharazad Wonders is een nieuw geopend stijlvol boutique hotel in het hart van het historische centrum van het levendige Stone Town op Zanzibar.