Custom Category: Serengeti National Park

Aurari Camp

Over Aurari Camp Aurari Camp is een luxe tentenkamp nabij de Mara rivier, waar de wildebeesten jaarlijks naartoe trekken op zoek naar vers groen gras.

Cherero Camp

Over Cherero Camp Cherero Camp is een luxe tentenkamp, weg van de gebaande paden, waar de wildebeesten jaarlijks langs trekken op hun zoektocht naar vers groen gras.

Hippo Trails Camp

Over Hippo Trails Camp Hippo Trails Camp ligt in de wildernis in het midden van de Serengeti op de helling van Banagi Hill, niet ver vanaf de Retima Hippo pool en met vergezichten tot aan de rivier.

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Serengeti Simba Lodge

Over Serengeti Simba Lodge Serengeti Simba Lodge ligt hoog op een heuvel met eindeloze vergezichten over de grote Serengeti-vlaktes.

Matembezi Classic Camp

Over Matembezi Classic Camp Matembezi Classic Camp is een kleinschalig en intiem mobiel tentenkamp in de Serengeti, dat zich verplaatst met de Grote Migratie.

Sound of Silence

Over Sound of Silence Op een prachtige plek midden in Serengeti Nationaal Park, ligt Sound of Silence.

Nyikani Camp Central Serengeti

Over Nyikani Camp Central Serengeti Nyikani Camp Central Serengeti (voorheen: Kiota Camp) is een permanent kamp in midden Serengeti, waardoor het altijd dichtbij het wild is dat door de Seronera Rivier Vallei migreert.  

Nyikani Camp Migration

Over Nyikani Camp Migration Met Nyikani Camp Migration (voorheen Chaka Mobile Camp) reis je terug in de tijd en ervaart de ongerepte landschappen van het Noordelijke Safari Circuit.

Pembezoni Camp

Over Pembezoni Camp Midden in een exclusief wildgebied van Serengeti Nationaal Park, nabij het hart van Seronera, ligt het Pembezoni Classic Green Camp.