Custom Category: Tented Lodge

Sangaiwe Tented Lodge

Over Sangaiwe Tented Lodge Sangaiwe Tented Lodge ligt in de buurt van de nieuwe Sangaiwe-poort naar Tarangire National Park en heeft een prachtig uitzicht over Lake Burunge.

Selous Wilderness Camp

Over Selous Wilderness Camp Het kleinschalige en comfortabele Selous Wilderness Camp ligt op een schiereiland aan de zuidelijke oevers van de machtige Rufiji rivier en is alleen per boot te bereiken.

Mwiba Lodge

Over Mwiba Lodge Het elegante en afgelegen Mwiba Lodge kijkt uit over een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in het Mwimba natuurreservaat dat grenst aan de Zuidelijke Serengeti en het Ngorongoro gebied.

Selous Kulinda Camp

Over Selous Kulinda Camp Selous Kulinda Camp ligt aan de Rufiji rivier, met een prachtig en panoramisch uitzicht op de stromende rivier vol nijpaarden en krokodillen. De Rufiji rivier stroomt door het Nyerere National Park.

Tarangire Simba Lodge

Over Tarangire Simba Lodge Tarangire Simba Lodge ligt naast de Sangaiwe poort van het Tarangire National Park. In een natuurrijk gebied met vrij uitzicht op het prachtige Lake Burunge.

Karatu Simba Lodge

Over Karatu Simba Lodge Karatu Simba Lodge is gunstig gelegen tussen Lake Manyara en de Ngorongoro Krater, diep in het landbouwgebied van het Ngorongoro regio. Onderweg kom je boeren tegen die hun vee hoeden of ossenkarren die gewassen of water vervoeren.

Mwanza Lake view Farm

Over Mwanza Lake view Farm Mwanza Lake View Farm is een kleinschalige eco lodge aan het strand – 20 kilometer vanaf het centrum van Mwanza – en met schitterend uitzicht over het Victoriameer en Saa Nane National Park.

Nic’s Tented Lodge Mkoma Bay

Over Nic’s Tented Lodge Mkoma Bay De exclusieve tenthuizen van Mkoma Bay bevinden zich aan de afgelegen vastelandkust van Tanzania in een weelderige tropische tuin, met uitzicht over de Indische Oceaan.

Hodi Hodi Ruaha Bush Camp

Accommodatie Ruaha Nationaal Park - Ruaha Hodi Hodi Bush Camp

Over Hodi Hodi Ruaha Bush Camp Hodi Hodi Ruaha Bush Camp ligt acht kilometer buiten de ingang van Ruaha Nationaal Park.

Tarangire Ndovu Tented Lodge

Tarangire Ndovu Tented Lodge

Over Tarangire Ndovu Tented Lodge Tarangire Ndovu Tented Lodge ligt in het hart van Tarangire National Park, aan de zuidkant van de Tarangire rivier.