Custom Category: Tented Camp

Usangu Expedition Camp

Over Usangu Expedition Camp Usangu Expedition Camp ligt op een schaduwrijke plek aan de rand van de hoogwaterlijn van de Usangu Wetlands, de bron van de Great Ruaha rivier, diep in de afgelegen zuidelijke hoek van het Ruaha National Park.

Aurari Camp

Over Aurari Camp Aurari Camp is een luxe tentenkamp nabij de Mara rivier, waar de wildebeesten jaarlijks naartoe trekken op zoek naar vers groen gras.

Cherero Camp

Over Cherero Camp Cherero Camp is een luxe tentenkamp, weg van de gebaande paden, waar de wildebeesten jaarlijks langs trekken op hun zoektocht naar vers groen gras.

Tandala Safari Camp

Over Tandala Safari Camp Tandala Safari Camp ligt in een prachtig acaciabos langs de Mdweka-zandrivier, ongeveer twee uur rijden van Iringa. Het kamp wordt gerund door de eigenaren Yanni en Dionysia Fliakos.

Matembezi Classic Camp

Over Matembezi Classic Camp Matembezi Classic Camp is een kleinschalig en intiem mobiel tentenkamp in de Serengeti, dat zich verplaatst met de Grote Migratie.

Sound of Silence

Over Sound of Silence Op een prachtige plek midden in Serengeti Nationaal Park, ligt Sound of Silence.

Nyikani Camp Tarangire

Over Nyikani Camp Tarangire Nyikani Camp Tarangire (voorheen: Kichuguu Camp) is een intiem permanent kamp, gunstig gelegen in het hart van Tarangire National Park en binnen het directe bereik van de wilde dieren.

Nyikani Camp Central Serengeti

Over Nyikani Camp Central Serengeti Nyikani Camp Central Serengeti (voorheen: Kiota Camp) is een permanent kamp in midden Serengeti, waardoor het altijd dichtbij het wild is dat door de Seronera Rivier Vallei migreert.  

Nyikani Camp Migration

Over Nyikani Camp Migration Met Nyikani Camp Migration (voorheen Chaka Mobile Camp) reis je terug in de tijd en ervaart de ongerepte landschappen van het Noordelijke Safari Circuit.

Ikuka Safari Camp

Over Ikuka Safari Camp Het unieke Ikuka Safari Camp ligt op een geweldige locatie in het noordoosten van Ruaha National Park, bovenop de Ikuka helling.