Custom Category: Wildernis camp

Mikumi Safari Lodge

Over Mikumi Safari Lodge Het eenvoudige authentieke Mikumi Safari Lodge ligt op een afgelegen plek, op slechts 300 meter vanaf de poort van het Mikumi National Park.

ThornTree Camp

Over ThornTree Camp ThornTree Camp is een klassiek safaritentenkamp in het Seronera-gebied van Serengeti National Park, niet ver van de landingstrip.

Aurari Camp

Over Aurari Camp Aurari Camp is een luxe tentenkamp nabij de Mara rivier, waar de wildebeesten jaarlijks naartoe trekken op zoek naar vers groen gras.

Cherero Camp

Over Cherero Camp Cherero Camp is een luxe tentenkamp, weg van de gebaande paden, waar de wildebeesten jaarlijks langs trekken op hun zoektocht naar vers groen gras.

Nyikani Camp Migration

Over Nyikani Camp Migration Met Nyikani Camp Migration (voorheen Chaka Mobile Camp) reis je terug in de tijd en ervaart de ongerepte landschappen van het Noordelijke Safari Circuit.

Lemala Mara & Ndutu Camp

Accommodatie Serengeti - Lemala Mara and Ndutu Tented Camp

Over Lemala Mara & Ndutu Tented Camp Lemala Mara & Ndutu Tented Camp is een mobiel tentenkamp op twee locaties in de Serengeti, en beweegt mee met de Grote Migratie.

Green Camp Trekking

Over Green Camp Trekking In afgelegen gebieden midden in de natuur van de Serengeti, waar nog weinig anderen ooit zijn geweest.

Green Camp Wildernis

Green Camp - wandelen in Serengeti

Over Green Camp Wildernis Midden in de natuur, in een afgelegen gebied in de Serengeti, waar geen auto’s mogen rijden, kun je ongestoord genieten van de dieren en de puurheid van de omgeving.

Mara Under Canvas

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - SiwanduExplore Tanzania - Accommodatie Serengeti - Mara and Masek Under Canvas

Over Mara Under Canvas Mara Under Canvas is een semi permanent tentenkamp op verschillende locaties in Serengeti Nationaal Park dat meebeweegt met de jaarlijkse migratie.

Ndutu&Bologonya Under Canvas

Explore Tanzania - Accommodatie Selous Game Reserve - SiwanduExplore Tanzania - Accommodatie Serengeti - Ndutu en Bologonya Under Canvas

Over Ndutu – & Bologonya Under Canvas Ndutu & Bologonya Under Canvas is een semi permanent tentenkamp op drie locaties in het Serengeti Nationaal Park dat meebeweegt met de jaarlijkse migratie.