Custom Category: Oost Tanzania

Usambara Mountains

Usambara Mountains Explore Tanzania

Kronkelende paden en pittoreske dorpjes De weelderig groene Usambara bergen kennen een koel klimaat en nodigen uit tot prachtige wandelingen met weidse vergezichten. 

Saadani safari

Saadani safari

Waar strand en wildernis elkaar ontmoeten Saadani National Park, het park waar je zowel van de grote verlaten stranden geniet als van het wild.

Dar es salaam vakantie

Dar es salaam vakantie

Bruisende tropische metropool Dar es Salaam is de economische hoofdstad van Tanzania.

Pangani

Verborgen geheim, ver van de drukte Pangani Tanzania, de perfecte plek aan de Indische Oceaan als je op zoek bent naar rust en stilte.

Ras Kutani

Ontspanning en rust aan de oostkust van Tanzania Ras Kutani Tanzania is een idyllisch paradijs, 30 km ten zuiden van Dar es Salaam.

Bagamoyo

Historische plek aan de oostkust van Tanzania Bagamoyo Tanzania is kunst, cultuur en een fascinerende geschiedenis.

Fanjove Eiland

Tropisch eiland in de Indische Oceaan Het eiland Fanjove met haar prachtige ongerepte natuur, dertig km vanaf de kust, is nog niet ontdekt.

Mafia Eiland

Groene eilanden, turquoise water en witte zandbanken De groene eilanden van de Mafia Archipel liggen verspreid langs de kust ten zuidoosten van Dar es Salaam, en zijn omgeven door turquoise wateren en glinsterende witte zandbanken.

Pemba island vakantie

Pemba island vakantie

Miniparadijs, weelderig en groen Pemba Tanzania is een ongerept, avontuurlijk en fascinerend eiland. Je kunt hier heerlijk snorkelen, duiken, zeilen en ongestoord luieren op de verlaten stranden.

Zanzibar vakantie

Zanzibar vakantie

Geurig eiland in de Indische Oceaan Zanzibar Eiland heeft heerlijke tropische stranden en een rijke geschiedenis.