Al onze privé reizen naar Tanzania zijn op maat en exclusief.

Al onze reizen naar Tanzania zijn privé en sluiten perfect aan bij jouw wensen en verwachtingen.


accommodaties bestemmingenActiviteiten


Privé rondreis in Tanzania


Een privé rondreis naar Tanzania is exclusief, flexibel en biedt een intensieve ontdekking van dit prachtige Oost-Afrikaanse land.

Een privé safari geeft je de mogelijkheid om je reisschema volledig op maat te laten maken door ons. Dit betekent dat je alle vrijheid hebt om bestemmingen te kiezen, activiteiten te plannen en de duur van je verblijf aan te passen aan je eigen wensen en interesses. Of je nu kiest voor de Serengeti en de Ngorongoro-krater, maar ook Tarangire National Park, Lake Manyara – en Arusha National Park , het wordt helemaal jouw droomreis. Of je nu gefascineerd bent door wilde dieren, cultuur, avontuur of ontspanning, een privé safari kan worden afgestemd op jouw behoeften.

Daarnaast heb je tijdens een privé safari de onverdeelde aandacht van jouw safarigids, waardoor je goede antwoorden krijgt op al je vragen over de flora, fauna, geschiedenis en cultuur van Tanzania.

Voor koppels, gezinnen of groepen vrienden biedt een privé safari de mogelijkheid om te genieten van privacy en intimiteit. Onze gidsen zijn zo opgeleid, dat ze weten wanneer ze even wat terughoudender moeten zijn.

Je hebt de mogelijkheid om accommodaties te kiezen die passen bij je stijl en budget, of je nu de voorkeur geeft aan luxe lodges, kleinschalige eco-lodges, tentenkampen of iets anders. Je kunt je accommodaties aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Ook op de eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia zorgen we desgewenst voor privé villa’s, met crew, waar alleen jij met jouw gezelschap verblijft.

Tijdens een privé rondreis kun je alle tijd nemen om echt te genieten van de natuurlijke schoonheid van Tanzania. Wij noemen dat ‘slow travel’; dat wil zeggen onthaasten en rustig de tijd nemen om wilde dieren te observeren, te luisteren naar de geluiden van de wildernis en de geuren van de savanne in je op te nemen.

En als je speciale interesses hebt, zoals fotografie, vogels spotten, wandelen, fietsen, een ballonvaart of zelfs specifieke dieren wilt zien, kan een privé safari op maat worden gemaakt om aan deze interesses te voldoen. Wij gaan met jou je safari helemaal aanpassen aan je passies en hobby’s.

Deze exclusieve ervaringen met jouw eigen gezelschap, zoals privégame drives, maaltijden in afgelegen locaties en culturele ontmoetingen met lokale stammen creëren onvergetelijke momenten die je de rest van je leven met je meeneemt. It will change you. For good.


voorbeeldreis

1
Persoonlijk reisadvies aanvragen
wensen

2
Explore Tanzania gaat voor jou aan de slag
voorstel

3
Ontvang persoonlijk reisadvies

Je beleeft een safari alleen met jouw eigen gezelschap en hebt daarmee alle vrijheid om je eigen tempo en reisschema te bepalen.


Bestemmingen in Tanzania:

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken