Avontuurlijk op safari? Een heerlijke ontspannen strandvakantie? Mountainbiken langs de oever van het Manyara meer? Golfen aan de voet van de Kilimanjaro? Bergwandelen? In Tanzania kan het allemaal.

In het noorden van Tanzania vind je de beroemde safariparken Serengeti, Ngorongoro, Tarangire en Lake Manyara. Lake Natron en Arusha National Park zijn minder bekend, maar minstens zo bijzonder.
Wil je een echte sportieve uitdaging en heb je een goede conditie? Kies dan voor een beklimming van de Kilimanjaro of de berg Meru.
Het oosten van Tanzania staat garant voor een ontspannen en rustige vakantie. Vlak voor de kust van de Indische Oceaan liggen de betoverende eilanden van de Zanzibar archipel, waaronder Pemba en Mafia. Ook vind je hier nog het onbewoonde eiland Fanjove; stuk voor stuk ideale bestemmingen als onderdeel van je rondreis door Tanzania.
In het zuiden van Tanzania ligt de ongerepte natuur van het Selous Game Reserve en Ruaha National Park. De wildernis van de westelijke parken Katavi en Mahale biedt je Afrika in zijn meest pure vorm.

Reisbureau Explore Tanzania is dé Tanzania specialist in duurzame, authentieke en individuele reizen op maat naar dit prachtige land.
Wij stemmen je reis volledig af op jouw persoonlijke wensen voor een geweldige privé safari Tanzania. Alles is mogelijk. Van relatief eenvoudig tot veel comfort of een luxe safari Tanzania. Van relaxen op een tropisch eiland tot een avontuurlijke safari en alles daartussen. Ook self drive is mogelijk.

Krijg je al zin in Tanzania? Explore Tanzania zorgt ervoor dat je Tanzania safari een onvergetelijke ervaring wordt.
Bekijk onze website voor inspiratie of neem direct contact met ons op!

Safari njema!