Allermooiste rond Lake Natron

6 september 2018 | Giselle en Lutfi Uzun

Dag Marjolijn en Marloes,

We hebben echt een geweldige vakantie, een geweldige ervaring eigenlijk achter de rug. Vooral de safari was echt heel bijzonder. Zo geweldig om al die dieren in het echt en van zo dichtbij te zien. Onze gids Emmanuel (Emma) was heel tof, hij deed zo zijn best om ons zoveel mogelijk te laten zien en om Lutfi alle foto’s te laten maken die hij wilde.

We hebben twee keer een crossing gezien van de wildebeasts, dat was ook echt geweldig!

Het allermooiste landschap vonden we toch wel het gebied rond Lake Natron. Wat grappig is want daar zijn bijna geen wilde dieren te zien (wel flamingo’s en andere vogels natuurlijk) en we wilden dit onderdeel toen we de reis bespraken bijna schrappen! Blij dus dat we het toch gedaan en gezien hebben. Zo adembenemend mooi daar. En een van de masai gidsen van camp Natron, Dowd, nam ons mee naar zijn masai dorp. Dat was ook heel gaaf. We hebben een slokje masai bier gedronken (niet lekker) en geit van de BBQ gegeten (wel lekker). Alles onder voor ons zeer onhygiënische omstandigheden, maar ach, goed voor de weerstand.

De Green Camps vonden we qua comfort erg wennen haha maar qua sfeer en natuur het allerleukst. Leuker dan de toch onpersoonlijker lodges. De mensen van de kampen zorgden heel erg goed voor ons en het contact met de andere gasten was erg gezellig. Al vonden we het comfort van onze luxe suite op Plantation Lodge zalig na al dat ‘ruigere’ werk haha. De vriendelijkheid van de Tanzanianen was echt fantastisch. Heel zacht en opgewekt.

We hebben in Green Camp Kogatende in de Serengeti trouwens heel leuk contact gehad met een ander stel dat ook via jullie heeft geboekt: Saskia Vos en Theo Rijks. Ze zaten in dezelfde periode daar en hun gids en onze gids reden dezelfde routes dus we kwamen elkaar ook in het park iedere keer tegen. We hebben bij het afscheid adressen uitgewisseld en ze komen binnenkort een keer langs bij ons. Gezellig!

Ik heb een paar foto’s meegestuurd. Sommige hebben we gewoon met onze mobiel gemaakt, gewoon voor de leuk. Lut heeft met zijn camera de echt mooie foto’s gemaakt. Hij zal er een aantal op facebook plaatsen en tagt jullie ook telkens erin.

Nogmaals bedankt voor het regelen van deze mooie reis en voor al jullie hulp toen het even tegenzat!

Hartelijke groeten van Giselle en Lutfi Uzun

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen