Broer en zus naar Tanzania

12 september 2023 | Harry & Ingrid

Voor zus Ingrid was het de eerste keer naar Tanzania, terwijl haar broer Harry alweer naar Tanzania ging. Voor Harry is Tanzania met afstand hèt favoriete safari land in het prachtige Afrika! Maar vanaf nu geldt dat ook voor Ingrid 😉

De boeking werd (ook nu weer) gemaakt bij Explore Tanzania. De simpele reden hiervoor is dat je er dan blind vanuit kan gaan dat alles wat je afspreekt, feilloos en uitermate vriendelijk wordt geregeld. Daarnaast is een groot voordeel dat hun partner in Tanzania beschikt over de mooiste ‘Green Camps’ die je maar kan voorstellen. Letterlijk midden tussen de prachtige dieren en een verblijf dat je versteld doet staan met de top kwaliteit van je onderkomen, service en consumptie.

Wij hebben de reis mogen doen met twee fantastische gidsen: Stanley voor de parken Tarangire en Lake Manyara, en Aloyce voor de Serengeti. Met beiden zijn we echt verwend met uitzonderlijk mooie momenten: leeuwen, buffels, olifanten, bavianen èn luipaard (deze ALLEMAAL in de kampen waar we verbleven).

In de Serengeti zijn we getuige geweest van grote groepen ‘wildebeest’ die de oversteek van de Mara river maakten. Erg intens en zelfs emotioneel om mee te maken. Ook hier verder grote verscheidenheid aan dieren: Cheeta’s (met kill), luipaarden (met kill), prachtige vogels, leeuwen, hyena’s, enz, enz. Het is oprecht veel te veel om op te noemen.

Ter illustratie een kleine greep uit de vele schitterende foto’s die we hebben kunnen maken

Tot (hopelijk) de volgende keer!!

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen