Gids George was voortreffelijk

2 februari 2020 | H & R

Beste Marjolijn,

De reis door Tanzania is prima verlopen. De gids George was voortreffelijk, weet veel en wist hoe risico’s uit de weg te gaan en toch een aantal bijzonderheden te vinden. Onder andere zijn kennis van vogels vonden wij heel prettig. We hebben hem uiteraard bedankt maar dat mag je eventueel nog wel eens doen namens ons, met de complimenten. De overnachtingslokaties waren prima, alles was goed verzorgd. Als we toch een opmerking moeten maken zou in de Green Camps meer afwisseling op het menu mogen staan, we hebben alle gerechten zeker twee maal gehad. (Dat komt omdat in de kampen gewerkt wordt met een weekmenu en hier twee maal op een dinsdag en woensdag werd verbleven.)

De Africa Amini Hillside Retreat is een absolute aanrader, mooie ligging, prettige woning, relaxen op het terras, leuke uitjes, maar vooral een heel vriendelijke en enthousiaste crew, met prima afwisselend eten, zelfs voor ons als vegetariërs. Voor ons een goed alternatief voor Zanzibar.

De gekozen route is voortreffelijk, maar een mogelijk nog iets aantrekkelijker alternatief had eerst 3 of 4 nachten Africa Amini gehad en dan aan het einde vanuit de Serengeti naar Dar es Salaam en naar huis gevlogen. Dat scheelt veel kilometers rijden over een dubbele route, een paar overnachtingen en de wachttijden op Kilimanjaro airport en als gevolg van de tussenstop op de terugreis.

Al met al kijken we terug op een prima reis die niet veel beter had kunnen verlopen.

Met vriendelijke groet,

H & R

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen