Kaarslicht onder de sterrenhemel

1 november 2019

Hallo Marjolijn,

Super bedankt voor het organiseren van de fantastische reis!
De safari’s met George waren geweldig, wat een ervaring en kennis van de dieren en parken heeft hij, dit was echt een meerwaarde. We hebben de Big5 (neushoorn van grote afstand) en heel veel andere dieren gezien, o.a. honderden zebra’s en gnoes in migratie in de Serengeti.

Wij waarderen het dat jullie vlak voor vertrek ons verblijf in de Serengeti hebben aangepast naar het green camp dichter bij de dieren. De green camps zijn basic, met heel veel charme. Een ervaring om zo dicht bij de natuur te verblijven. De eerste nacht waren wij de enige gasten, de tafel was prachtig gedekt, bij kaarslicht onder de sterrenhemel hebben we genoten van een heerlijk diner, dit vergeten wij nooit meer!! ’s Ochtends werd ons verteld dat er ‘s-nachts 14 leeuwen rond het green camp hadden gelopen….. Ook de lodges in Arusha, Tarangire en het Farm House dichtbij de Ngorongoro waren mooi, ieder met zijn eigen charmes.

Vanaf de airstrip in Serengeti terugvliegen was een goede tip. Met 12 personen in een klein vliegtuigje, was best spannend maar het geweldige uitzicht, zeker boven de Ngorongoro maakte dat helemaal goed. Na 2 dagen Tanga zijn we doorgevlogen naar Zanzibar. Mwezi is een prachtig, rustig resort met hele vriendelijke mensen. Hier hebben we gerelaxt, lange strandwandelingen gemaakt en nagenoten van de onvergetelijke game-drives en ervaringen.

  

 

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen