Topper op onze Bucketlist

26 februari 2019 | Frank en Annemarie

We hebben een onvergetelijke reis door Tanzania achter de rug. Dit was de tweede maal. Nu hebben we, in tegenstelling tot eerder, negen dagen safari met overnachtingen in de tentenkampen gedaan.
Dit is zeker een aanrader want je komt dan heel dicht bij de ongerepte natuur met al zijn prachtige landschappen en wilde dieren. De parken Tarangire, Lake Manyara, Serengeti en Ngorongoro hebben alle vier een hele verschillende vegetatie. Hierdoor is elk park weer verrassend en anders dan het vorige. De verzorging in de kampen was boven verwachting en uiterst netjes. Ook de medewerkers maakten van ons verblijf steeds een feestje. We hebben ook leuke andere reizigers uit allerlei windstreken ontmoet. Onze ranger/driver Manuel was ook een topper.
Het aansluitend verblijf bij de Fumba Beach Lodge op Zanzibar was ontzettend relaxed na negen dagen geschud te zijn in de Landcruiser.
Het was wel erg warm waardoor wij geen uitstapjes over het eiland hebben gemaakt. Daar hadden we ook niet echt behoefte aan na al de mooie ervaringen van de duizenden en duizenden wilde dieren.
Het tijdstip februari/maart van onze reis is ons goed bevallen. Het was niet druk in de parken en kampen en het weer was ook aangenaam. Af en toe een flinke plensbui was een welkome afwisseling en bracht de dieren in beweging.
De totale verzorging en reissamenstelling door Explore Tanzania is ons uitermate goed bevallen en kunnen wij zeker iedereen aanbevelen.
Marjolijn heel erg bedankt voor deze overweldigende ervaring.

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen