Fly-in safari in Tanzania

Een Fly-in safari naar Tanzania is de ultieme manier om de pracht van de Afrikaanse wildernis vanaf een ander perspectief te ontdekken.
Tanzania is een enorm groot land; ruim 23x Nederland. Vliegen binnen Tanzania is daarom een goed alternatief en een mooie en efficiënte manier om je daar te verplaatsen.

Het panoramisch uitzicht over de ongerepte wildernis van Tanzania is een geweldige belevenis. Maak van jouw bezoek aan Tanzania een levenslange herinnering aan de ongerepte schoonheid van de Tanzaniaanse wildernis. Het zou zomaar eens een levensveranderende ervaring kunnen zijn ….
‘It will change you. For good.’

Fly-in safari
Fly-in safari
Fly-in safari

Er zijn verschillende fly-in safari opties in Tanzania

Een fly-in & drive safari in Tanzania is de ultieme manier om jezelf onder te dompelen aan de weelderige schoonheid van Afrika’s meest iconische wildernis, terwijl je geniet van de luxe en het gemak die je reis onvergetelijk maken.

Fly-in safariFly-in safari

Fly-in Tanzania

Vanwege de grote afstanden in Tanzania en de matige kwaliteit van de wegen, is het gebruikelijk om je binnenlands te verplaatsen per (klein) vliegtuig. Sommige afgelegen plekken in de Serengeti, Katavi en Nyerere National Park zijn zelfs uitsluitend per vliegtuig te bereiken.

Een fly-in safari biedt je niet alleen een spectaculair uitzicht, maar is ook heel efficiënt waardoor het je tijd in Tanzania maximaliseert. Je vermijdt namelijk lange en hobbelige wegen en arriveert snel en comfortabel op de meest afgelegen landingsbanen midden in de bush, dichtbij de beste wild observatiegebieden. Dit betekent dat door te vliegen je veel meer tijd hebt om olifanten, leeuwen, giraffen, chimpansees en andere wilde dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving. Daarnaast voegt een Fly-in safari een vleugje luxe toe aan je Tanzaniaanse avontuur.

Vanaf het moment dat je aan boord gaat van het kleine vliegtuig, begint het avontuur. Terwijl je boven de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti vliegt, word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht op de ongerepte wildernis. Het gevoel van vrijheid en opwinding dat je krijgt terwijl je over de savannes en kronkelende rivieren van de Serengeti, Ruaha National Park, Nyerere National Park of over de kraterrand van de Ngorongoro Krater zweeft is onvergetelijk.

Vanaf het vliegveld, midden in de bush, soms niet meer dan een vlak veld, ga je dan direct op safari. Je verblijft in hoogwaardige lodges en tentenkampen te midden van de wildernis.

Fly-in kust

Een Fly-in safari in Tanzania is een onvergetelijk avontuur dat al je verwachtingen overtreft. Het combineert de opwinding van een safari met de weelde van comfort en zorgt voor een diepe verbinding met de natuurlijke omgeving. Je ontdekt Tanzania op een manier die al je zintuigen prikkelt en je geest verrijkt.

Wil je na je safari op het vaste land van Tanzania nog relaxen aan de kust van Tanzania of een van haar prachtige tropische eilanden, zoals Mafia, Pemba of Zanzibar, dan is een binnenlandse vlucht hier naar toe ook zeker aan te raden.

Laat het ons weten en we stellen jouw reis zo samen dat jij het maximale uit je safari – en strandvakantie haalt.


Til jij jouw safari in Tanzania naar een hoger niveau?

Laat het ons weten en wij voegen deze ervaring toe aan je reis!

bestemmingen voorbeeldreizen Reisadvies