Golfen in Tanzania

Je wekelijkse potje golf hoef je ook in Tanzania zeker niet te missen!

Golf op Zanzibar of in de buurt van de Kilimanjaro.
Houdt het feit dat je geen week zonder je favoriete sport kunt je tegen om naar Tanzania te gaan? Op zowel Zanzibar als in de buurt van Kilimanjaro is het nu mogelijk om een dagje Tanzania golf in je safari programma in te plannen. Therapeutisch zullen we maar zeggen!

Golfen in Tanzania
Golfen in Tanzania
Golfen in Tanzania
Golfen in Tanzania

De verschillende opties om te golfen in Tanzania

Er zijn verschillende mogelijkheden om enkele holes te slaan in Tanzania.

Golfen in TanzaniaGolfen in TanzaniaGolfen in Tanzania

Golf Zanzibar

De Sea Cliff golfbaan is een baan met negen holes, in een paradijselijke omgeving.
Er zijn negen greens, maar met verschillende tee-locaties kun je toch een 18-holes golfervaring beleven. De holes variërend in par, afstand en hoek, en biedt golfers een leuke eilandgolfervaring.

Na je ronde kun je genieten van de zonsondergang vanaf de Clubhouse Veranda, gelegen aan een privéstrand met prachtig uitzicht op de oceaan.

De baan ligt aan de kust, waardoor de wind invloed heeft op het spel. De baan heeft een par van 71 en is een goede baan voor allerlei niveaus. Handicap dames = 36 en heren = 28.

Kili Golf

De golfbaan van het Kilimanjaro Golf and Wildlife Estate bestaat uit een 18-holes wedstrijdbaan in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en met uitzicht op de kilimanjaro.
Het landgoed ligt in een gebied van 1.000 hectare Afrikaanse wildernis, op ongeveer 25 km van Arusha stad en de internationale luchthaven Kilimanjaro.

Het clubhuis van Kili Golf is geweldig, met echt grandeur en stijl. De caddy’s zijn deskundig en vriendelijk.

De golfbaan is een Championship Course. De par voor zowel dames als heren is 72.

Kili Golf besteedt veel geld en tijd aan ontwikkelingshulp (kraamkliniek, kookschool), ze heeft haar eigen (regen)waterbron die meer regenwater opvangt dan ze gebruiken voor de banen, en heeft ook haar eigen (zonne)energievoorziening. Daarnaast zorgt ze goed voor het personeel door ze een goed loon te betalen en goed aanvullend te verzekeren.

Moshi Golf Club

De golfbaan van Moshi Golf Club bestaat uit 9-holes wedstrijdbaan, aande voet van de Kilimanjaro en met geweldig uitzicht op de kilimanjaro.

Deze baan is helemaal prima en goed toegankelijk. Het aantal slagen waarin een gemiddelde golfer deze holes zou moeten kunnen spelen is voor zowel dames als heren van 35.


Wil jij een balletje slaan in Tanzania?

Laat het ons weten en wij voegen deze activiteit toe aan je reis!

voorbeeldreizen Reisadvies