Safari in Tanzania

Een safari is een unieke belevenis! Wij stemmen je reis volledig af op jouw persoonlijke wensen voor een geweldige privé safari Tanzania. Alles is mogelijk. Van relatief eenvoudig tot veel comfort of een luxe safari Tanzania. Van een avontuurlijke safari tot relaxen op een tropisch eiland en alles daartussen. Ook self drive is mogelijk.

In het noorden van Tanzania vind je de beroemde safariparken Serengeti, Ngorongoro, Tarangire en Lake Manyara. Lake Natron en Arusha National Park zijn minder bekend, maar minstens zo bijzonder. Tijdens jouw safari in Noord-Tanzania reis je met jouw gezelschap in een privé-auto, samen met een professionele safari-gids. Gedurende alle dagen beschik je over dezelfde auto en gids.

In het zuiden van Tanzania ligt de ongerepte natuur van het Nyerere – en Ruaha National Park. De wildernis van de westelijke parken Katavi en Mahale biedt je Afrika in zijn meest pure vorm. Hier ga je over het algemeen op safari in een auto die je samen met andere gasten van de lodge deelt.

Wij zorgen ervoor dat jouw safari tot in de puntjes is georganiseerd. Maar ter plekke hou je nog wel de vrijheid om samen met je gids te besluiten om lekker vroeg op pad te gaan of juist na een rustig ontbijt. Het is jouw reis.

Krijg je al zin in Tanzania? Explore Tanzania zorgt ervoor dat je Tanzania safari een onvergetelijke ervaring wordt.
Bekijk onze website voor inspiratie of neem direct contact met ons op!
Safari njema!