Kamperen in Tanzania

27 april 2016

Ben je op zoek naar een geweldige wildlife ervaring waar je Tanzania kunt verkennen buiten de gebaande paden? Wij geven je 8 redenen waarom je zou moeten kiezen voor de Green Camps voor jou safari.

Non-stop safari ervaring
The Green Camps staan in het hart van de natuur, die je het beste uitzicht geven op de wilde dieren, zodat je safari ook ’s nachts doorgaat. Zie wilde dieren vanaf de eettafel, breng de avond rond het kampvuur door onder de sterrenhemel, omringd door de geluiden van de natuur.

Prachtige locaties
Onze stijlvolle Green Camps staan op prachtige locaties in Lake Manyara en Serengeti. Bijvoorbeeld aan de oevers van de rivieren waar wilde dieren drinken of op een mooie heuvel centraal bij de jaarlijkse migratie van wildebeest. Ze bieden adembenemende landschappen.

Afgelegen gebieden
The Green Camps zijn klein en opgericht in afgelegen gebieden, waar weinig andere reizigers komen.

Heerlijk eten
Alle maaltijden worden bereid door een chef-kok in de kampkeuken. Geserveerd door obers of als buffet, afhankelijk van het menu van de dag. Alle maaltijden zijn 3 –gangen.

Milieuvriendelijk kampen
We hebben geïnvesteerd in kampen die eenvoudig te installeren en te beheren zijn, waardoor er veel minder impact is op de natuur. We maken gebruik van zonne-energie lichten en hebben onze eigen waterfilters. Ons doel is om te bezuinigen op het gebruik van plastic en het gebruik van voertuigen te beperken. Op deze manier hebben we een lage impact op het milieu, waardoor er slechts voetafdrukken achterblijven.

Waar voor je geld
The Green Camps bieden een uitstekende waar voor je geld en zijn uitgeroepen tot ‘ Best Value ‘ van Lonely Planet.

Groot scala aan activiteiten
Wij bieden ook een groot scala aan activiteiten voor het hele gezin, zoals kanoën, wandelen, fietsen en culturele uitstapjes ( het bezoeken van stammen, lokale markten, scholen en boerderijen).

Familie vriendelijk
Een camping safari is ook een prachtige manier om wat tijd door te brengen uit de auto als je op safari bent met kinderen. Ze zullen zeker genieten van het kampvuur en de speeltijd. Mocht je nog vragen hebben of wil je de Green Camps reserveren neem dan contact met ons op.