Vakantie Tanzania

11 mei 2016

Op vakantie naar Tanzania? Ontdek de eindeloze mogelijkheden! Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Avontuurlijk op safari? Een tropische strandvakantie? Wandelen naar de top van Afrika’s hoogste berg? In Tanzania kan het allemaal.

Het oosten van Tanzania staat garant voor een ontspannen en rustige strandvakantie . Vlak voor de kust van de Indische Oceaan liggen de betoverende eilanden van de Zanzibar archipel. Ook vind je hier het nog onbewoonde eiland Fanjove; ideale bestemmingen als onderdeel van je rondreis door Tanzania.

In het zuiden van Tanzania ligt de ongerepte natuur van Selous Wild Reservaat en, meer in het midden, Ruaha Nationaal Park. De wildernis van de westelijke parken Katavi en Mahale biedt je Afrika in haar meeste pure vorm.

Bekijk je Tanzania graag vanaf grote hoogte? Kies dan voor een beklimming van Mount Kilimanjaro en Mount Meru. Een echte uitdaging voor iedere sportieve reiziger met een goede conditie!

Houd je van een luxe vakantie? Ook dan ben je in Tanzania aan het juiste adres. Zelfs als je voor een safari kiest, hoeft het je aan luxe niet te ontbreken. In onze Green Camps is het wel heel luxe ‘kamperen’. En wat dacht je van een huisje helemaal alleen aan het strand waar je een privé kok tot je beschikking hebt . Als dat geen luxe vakantie is….

Reisbureau Explore Tanzania is de specialist in reizen op maat naar Tanzania. We stemmen je vakantie helemaal af op jouw persoonlijke wensen. Van eenvoudig tot veel comfort en luxe. Van relaxen op een tropisch eiland tot een avontuurlijke safari. Van individuele reizen en familiereizen tot groepsreizen. Alles is mogelijk.

Omdat we zijn opgegroeid in dit veelzijdige land kunnen we je optimaal adviseren.

Krijg je al zin in Tanzania? Explore Tanzania zorgt ervoor dat je verblijf in Tanzania een onvergetelijke ervaring wordt.

Safari njema! (Goeie reis!)