Al onze vakanties naar Tanzania in november zijn op maat en exclusief.

November is een prachtige en rustige maand om naar Tanzania te gaan
en te genieten van een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt.


Accommodaties bestemmingenActiviteiten


Tanzania safari november


Terwijl de wereld zich voorbereidt op de overgang naar de winter, biedt Tanzania een warm welkom met zijn adembenemende landschappen en onvergetelijke avonturen.
In de maand november ervaart Tanzania de zogenaamde ‘korte regen periode’. Het is heerlijk weer met enige neerslag, maar die is op verschillende locaties verspreid. Het zal je verbazen wat deze buien, die prachtig en dramatisch aan de horizon verschijnen – een droom van elke fotograaf – met de natuur doen. Groen dient zich aan, de natuur hersteld zich van een lange droge periode. De aangename temperaturen en verder heldere luchten creëren de perfecte omstandigheden om de meest majestueuze wilde dieren op aarde te observeren. Van luierende boomklimmende leeuwen tussen het gebladerte van de bomen in Lake Manyara National Park, olifanten die rustig door de savanne van de Serengeti lopen en op acacia-blaadjes kauwende gracieuze giraffen in het Tarangire National Park. Een safari in Tanzania in november biedt een intiem zicht op het dierenrijk.

In het wereldberoemde Serengeti National Park, dat net als de Ngorongoro Krater in 500 jaar ongewijzigd is gebleven, kan je de jaarlijkse migratie – de Grote Trek of wel Great Migration – van gnoes, zebra’s en gazelles aanschouwen. De miljoenen hoefdieren verplaatsen zich door de Serengeti op zoek naar vers groen en water. Deze natuurlijke dans van het leven, te midden van de uitgestrekte vlaktes en dramatische zonsopgangen, is een aangrijpende herinnering aan de ongerepte schoonheid van de natuur. Wij zorgen er uiteraard voor dat jij op de juiste plek bent, midden in de natuur, om zoveel mogelijk van de dieren te kunnen genieten.

Maar je avontuur in Tanzania beperkt zich niet tot het vaste land. Het exotische eiland Zanzibar wacht op je met zijn uitnodigende stranden, weelderige palmbomen en een rijke geschiedenis die teruggaat tot eeuwen geleden. Verlies jezelf in de kronkelende straten van Stone Town, waar cultuur en erfgoed elkaar omarmen. Het tropische eiland Zanzibar heeft naast cultuur ook nog zoveel te bieden; heerlijk ontspannen op de stranden, met een boekje in je hangmat of lekker actief op of in het water? Het kan allemaal, zolang jij maar geniet en ontspant.

In november komt Tanzania tot leven met een combinatie van warmte, schoonheid en wilde energie. Of je nu een fervent natuurliefhebber, een ontdekkingsreiziger of een bontspanningzoeker bent, deze maand biedt alles.


voorbeeldreis

1
Persoonlijk reisadvies aanvragen
wensen

2
Explore Tanzania gaat voor jou aan de slag
voorstel

3
Ontvang persoonlijk reisadvies

November biedt jou een uitgelezen kans om Tanzania in zijn meest levendige en betoverende vorm te ervaren!


De mooiste reizen naar Tanzania in november:

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken