Alle reisonderdelen zijn prima verlopen

13 september 2018 | Ad Pijnenburg

Dag Marjolijn en Marloes,

Onze terugreis is prima verlopen. Net als alle reisonderdelen daarvoor. We zijn nog helemaal bij aan het komen. Niet alleen van de toch wel lange reisdag, maar vooral ook van alle indrukken. Alle dieren, landschappen, mensen, activiteiten. Het was geweldig. Pluim voor Explore Tanzania, Wayo en alle andere mensen die hun aandeel geleverd hebben. We hebben, zeker door de inspanningen, kennis en toewijding van met name James, veel gezien. Niet alleen de dieren, maar ook de samenhangen en achtergronden.

We denken dat we een goede keus hebben gemaakt wat betreft het verblijf in de tenten, het kleine gezelschap dat we waren en de tijd van het jaar. Misschien zou het voor Wayo en ET beter zijn geweest als de bezetting wat hoger was, voor ons was het prima zo. We zaten er midden in, en hebben ons op ons gemak gevoeld. Zelfs als er olifanten voor de deur stonden, of de hyena’s ’s nachts discussieerden over de verdeling van de taart.

Bij Hodi Hodi hebben we het ook goed gehad. Het was wel een flinke overgang. ’s Morgens nog een jagende leeuwin,’s avonds de ligstoelen en het hagelwitte strand. De donkere wolken in het westen en de zonnige zee voor ons terras: het pakte helemaal goed uit.

En nu rest de zware taak van het verwerken van de foto’s. Je zal al wel heel veel fotoboeken hebben zien langs komen. En allemaal heel mooi. Maar die van ons wordt toch de mooiste: daar zitten onze eigen herinneringen in.

Nogmaals namens ons alle vier: heel veel dank voor de uitstekende service.

Met vriendelijke groet,

Ad Pijnenburg

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen