Asante Sana!

26 juli 2019 | Fred, Jolanda, Rutger en Arthur

Hi Marjolein,

We hebben een geweldige vakantie gehad!
We hebben alle vier heel erg genoten. Alles was top geregeld! Bedankt daarvoor!
De safari was goed opgebouwd. We hebben Imma ervaren als een hele professionele gids, no nonsens (dat past prima bij ons) en met een grote passie voor de natuur. Slimme jongen die ons inziens meer in z’n mars heeft, nl heel scherp/alert. Imma vonden we helemaal ok!

Accommodaties waren prima! Afwisseling lodge / greencamp beviel erg goed.
Ilboru was relaxed, Tarangire safari lodge vonden we super, GC Manyara betoverend qua locatie, in Rhotia kregen we de suite tent en het bezoek aan weeshuis geeft t weer iets extra’s. Soroi lodge was ok; goede verzorging, kamers mooi en goed restaurant met mooi platform, maar jammer dat er door de weinige gasten wat weinig sfeer hing. Daarnaast was door de ligging/reisafstand er geen tijd om nog even te genieten van het zwembad. GC Kogatende was ook weer top! De eigenaar was er ook de eerste avond, dus de staff had zich extra uitgesloofd voor het diner. Mooie ligging ook. Het was gezellig om ook je andere klanten (ander gezin met jongens van zelfde leeftijd uit Apeldoorn die we eerder hadden ontmoet in Tarangire en om ook met E. en S. uit Biggekerke (waarmee we als enige gasten in GC Manyara verbleven) als een soort laatste avond gezellig af te sluiten.

Een Green Camp mag wat ons betreft niet ontbreken in de reis. Het geeft zoveel meer de natuur beleving.

Blij met je advies om te vliegen naar Zanzibar ipv met auto terug naar Arusha.

Kono Kono was ook heerlijk. Hele relaxte sfeer ( mede door ruime opzet, afgelegen ligging en ondanks dat alle kamers bezet waren er toch een rust heerste. veel honeymooners, enkele gezinnetjes. goede kamer en vriendelijke staff. Het avondeten was ok, maar na een paar dagen wel veel van hetzelfde/eentonig.

Nogmaals bedankt !
Ps: de eerste aanbeveling aan een collega al gedaan, dus wie weet….een nieuwe klant.

groetjes, Jolanda

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen