Een droomvakantie

19 augustus 2016 | Heleen, Mathieu, Fabienne en Luc

Hallo Marloes en Marjolijn,
We zijn al weer een paar dagen thuis en nog steeds volop aan het nagenieten van onze vakantie in Tanzania (komt ook door de 4000 foto’s waar we nog wel een tijdje mee bezig zullen zijn).
De safari was een geweldige belevenis mede door het feit dat jullie George aan ons gekoppeld hebben, wat een fantastische gids en fijne persoonlijkheid! We hebben veel gezien en beleefd met als hoogtepunten: de ballonvaart over de Serengeti, het verblijf in Green Camp Lake Manyara waar de olifanten gewoon door de rivierbedding voorbij liepen terwijl wij buiten aan tafel zaten, de Rhotia Valley Tented Lodge (wat een gastvrije ontvangst!), de crossings van de gnoes over de Mara rivier in het Noorden en natuurlijk de verhalen van onze wandelgids Prim.
Ook ons verblijf op Chumbe Island Coral Park is een ervaring om nooit meer te vergeten! Een super enthousiast team en we hebben daar het allerlekkerst gegeten van de hele vakantie.
De Fumba Beach Lodge op Zanzibar was ook een prima locatie en de Dhow cruise die we daar gemaakt hebben is een aanrader! Een aanbeveling is wel om als je daar wil duiken een pre-booking te maken. De capaciteit van de duikschool is zeer beperkt, maar dankzij de inzet van duikinstructrice Maggie konden we gelukkig nog wel terecht bij een andere duikschool in Stone Town.
Al met al was het een droomvakantie om nooit meer te vergeten! Dank voor jullie perfecte organisatie, verbazingwekkend dat toch altijd en overal die taxi klaar stond zelfs op de terugweg in Dar es Salaam toen we van het ene vliegveld naar het andere moesten en we aankwamen met een eerdere vlucht dan oorspronkelijk de bedoeling was.
Hartelijke groeten,
Heleen, Mathieu, Fabienne en Luc

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen