We kozen ervoor om een safari reis met een strandvakantie te combineren

15 augustus 2016 | Nynke en Jan

Hallo Marjolijn en Marloes,
We zijn alweer een tijdje terug in NL maar we genieten nog steeds na. Allereerst bedankt voor alle goede zorgen. Alles was perfect geregeld. Overal stonden mensen voor ons klaar en we hoefden zelf nergens om te denken. Alle papieren uitprinten en gaan. En zo gingen we ook. Ik vond het best spannend om zo ver weg te gaan. En mijn vriend was ook niet gelijk om toen ik met dit plan kwam. Maar alles voelde goed en dus hebben we geboekt. Nu terugkijkend hebben we echt geen spijt. Dit is zo veel mooier dan de andere vakanties die we hebben gehad.

We kozen ervoor om een safari reis met een strandvakantie te combineren. Ik wilde altijd nog eens de kriebels in mijn buik krijgen omdat ik zo verschrikkelijk dichtbij een olifant zou staan. Daar hoefde ik niet te lang op te wachten. Nadat we geland waren bij het Selous Game Reserve konden we gelijk in een Jeep stappen. 50 meter voor ons kamp stopte de chauffeur en zei: Look a Elefant…. op een smal weggetje keek ik recht in de ogen van een olifant. Er zat enkel een boompje tussen. Deze olifant begon te stappen met zijn voeten en te wapperen met de oren. Onze chauffeur bleef rustig staan. Uiteindelijk staken er twee olifanten over. En ja ik had kriebels in mijn buik en was zo verwonderd aan het kijken dat ik geen foto had kunnen maken. Maar gelukkig hebben we nog heel veel meer olifanten kunnen zien.
Eenmaal op het kamp kwamen we helemaal tot rust. Wat een heerlijke plek. De rust, het uitzicht, het kamp zelf, de huisjes en ook het personeel was super. Ik kan niks bedenken wat hier anders had gekund. We hebben geweldige safari’s gehad en we hebben genoten van al het moois dat hier te zien was. De natuur is prachtig en zo uitgestrekt. We hebben veel wilde dieren gezien waaronder de leeuwen, giraffes, olifanten, nijlpaarden en een hyena. We hebben tot drie keer toe geluncht in deze natuur. Midden in de wildernis en het lijkt alsof er niemand om je heen is.

Na vier dagen safari was het tijd om te vertrekken naar Zanzibar. Een heerlijk eiland met een prachtig mooi strand. Ook dit maal was ons huisje helemaal goed. maar stiekem misten we de safari’s, het kampvuur, de natuur en het personeel dat om half 8 bij het kampvuur kwam staan om te vertellen dat het eten klaar was. Maar we kregen er wel een azuur blauwe zee en witte stranden voor terug.
Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

We hebben genoten en dankzij jullie gaan wij vast nog veel meer moois van deze wereld zien, want we zijn er wel achter dat je sommige dingen alleen maar zelf kunt ervaren.
Groeten Nynke en Jan

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen