Een onvergetelijke reis

10 januari 2020 | Wesley en Eveline

Inmiddels zijn we alweer bijna 4 weken terug van onze reis door Tanzania. We willen jullie heel erg bedanken voor de onvergetelijke reis.

We genieten nog steeds na van al het moois dat we hebben gezien gedurende de 14 dagen dat we in Tanzania zijn geweest. De reis was heel erg goed verzorgd; de accommodaties in de parken waren ontzettend mooi, een geweldige beleving om zo midden in de natuur te kamperen met onvergetelijke uitzichten en indrukken. In Lake Manyara aan de oever van een rivier met de voeten in de klei aan een biertje met de ondergaande zon, geweldig. Het Green Camp Naabi Hill was prachtig gelegen in de Serengeti; vanuit de hoofdtent bij het kampvuur genietend van het uitzicht op de grote migratie. Uniek om dit te kunnen zien. ’s Avonds het gebrul van een leeuw in de verte doet je beseffen dat je echt tussen de wilde dieren slaapt. Twee dagen hebben we aan de voet van de Kilimanjaro geslapen in een traditionele Masaai hut. Dit was erg bijzonder met als hoogtepunt de Kili die zich aan het einde van onze laatste dag hier ineens liet zien vanachter een dik wolkendek.

Het hotel op Jambiani, Sharazad was geweldig. Deze plek was perfect om bij te komen van alle safari indrukken en bood alle luxe en comfort die we zochten. De kamer was prachtig, het eten was er heerlijk en de service geweldig. Voor ons reden om hier de laatste 4 dagen niets meer te ondernemen behalve een uitje naar restaurant The Rock, wat een aanrader is als je op Zanzibar verblijft.

Aloyce, onze gids tijdens de safaridagen, was geweldig. De wegen onderweg boden door de heftige regenval soms een uitdaging, maar hij nam geen enkel risico (we konden daardoor niet via de noord uitgang in Lake Manyara naar de Serengeti) en deed zijn best om het zo comfortabel mogelijk voor ons te maken. Hij wist ontzettend veel wild te spotten (natuurlijk de big 5 gespot, maar daarnaast o.a. ook nog een leeuw in een boom in Lake Manyara en een jachtluipaard dat een jonge gazelle pakte en met haar welp deelde voor onze neus). Hij vertelde veel over de dieren. Absolute complimenten voor hem.

Al met al hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt waarvoor we jullie willen bedanken. De samenstelling van onze reis was perfect afgestemd op onze wensen en voor wat betreft de voorbereiding verder zijn we ook top geïnformeerd. Dank hiervoor! We zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

Groet,
Wesley en Eveline

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen