Explore Tanzania, dit doen jullie erg goed!!

27 maart 2017 | Freek Riegman

Wat een top vakantie!
En ja wij hebben het ontzettend gaaf gevonden; het drieluik was perfect. Eerst de safari’s, dan de Kili en als laatste Zanzibar een beter scenario bestaat er niet. Juist deze gevarieerde combinatie van belevenissen, die elk op zich al heel bijzonder zijn maakten het voor ons een overtreffend trap van vakantie vieren. Tanzania, hoe arm ook, heeft zo veel te bieden, de parken, de schilderachtige bevolking het imponeert op een bepaalde manier.
Eerst de Safari’s met gids Emmanuel (wat heeft hij veel parate kennis), dat was een prachtige ervaring. Het was net of wij deelname aan een natuur documentaire. Wat een wildlife en wij zaten er midden in.
lboru Safari Lodge, het hotel waar wij steeds terug kwamen is ons prima bevallen en Annelies was een goede gastvrouw (heeft nog ORS voor mij gehaald).

Dan de Kili; daar ook een perfect scenario. De African Walking Company bleek een prima organisatie. De gidsen Brown en Cross zijn uitstekende motivatoren en kundig. Alles tot in de puntjes geregeld; de begeleiding, het eten, de tenten, de slaapmatjes, het privé toilet. Het weer werkte mee (geen nattigheid tijdens het wandelen) en als je dan met zijn vieren de top haalt is dat wel een momentje!! De afsluitende ochtend als de hele “crew” je toezingt blijft je altijd bij.

Als laatste Zanzibar en Stonetown; heerlijk relaxen, perfect weer, strand en snorkelen bij mooie koraalriffen pfff en ook mooi dat we Stonetown , met een zwarte pagina in de historie hebben meegenomen. Ga in Stonetown zeker een rondleiding met een gids doen. Ons hotel The Swahili House heeft een heerlijk restaurant boven.

Een onvergetelijke trip voor ons allemaal en bedankt voor jullie perfecte organisatie. Logistiek klopte alles, iedereen was op tijd. De gidsen kundig en betrouwbaar. Vriendelijke mensen trouwens. Ik kan niet anders zeggen dat ik jullie bij iedereen zal aanbevelen; chapeau voor alles en nogmaals bedankt, Explore Tanzania, dit doen jullie erg goed!!
Freek Riegman

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen