Het ‘Out of Africa’ gevoel

26 juli 2021 | Jorn, Meike, Daan, Tim en Lotte

Toch wel even spannend om in deze periode te gaan en wat zijn wij (Gezin, drie kinderen (14, 13 en 11)) nu blij dat we gegaan zijn! We hebben onze droomreis gemaakt en onze verwachtingen zijn echt overtroffen!

De dagen voor ons vertrek hebben we de benodigde testen laten doen, wat natuurlijk anders is dan dat je “normaal” als voorbereiding zou doen. Maar toen de uitslagen allemaal binnen waren begon onze vakantie echt.

Bij aankomst in Arusha zijn we erg vriendelijk ontvangen en naar onze eerste accommodatie gebracht. We kwamen wat later aan en konden toch nog heerlijk wat eten en drinken, de mensen zijn echt zo vriendelijk en je merkt dat ze erg blij zijn dat er weer toeristen komen en dat het allemaal weer kan!

In de tien dagen daarna hebben we onze safari gemaakt; van Tarangire naar Lake Manyara, daarna de Ngorongoro krater en vervolgens door naar Midden Serengeti en Noord Serengeti.

Het was echt een waanzinnig mooie rondreis waarbij elke bestemming weer anders was. We hebben in de mooiste green camps overnacht waar we aan een rivier bedding naast een waterval de olifanten voorbij zagen komen. En in de Serengeti waar we echt het out of Africa gevoel hadden. We hebben heel veel wild gezien met als hoogtepunt de crossing in het Noorden bij de Maya rivier (onbeschrijflijk!)

Daarna zijn we doorgevlogen naar Zanzibar om nog een aantal dagen na te genieten van de safari met zon, zee en strand. Daar hebben we nog een hele leuke snorkel tour gemaakt waarbij we dolfijnen gezien hebben.

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen