Onze reis

22 februari 2018 | Eric en Rita van Pinxteren

Dag Marloes en Marjolijn,

Moe maar zeer voldaan zijn we gisteren teruggekomen van onze reis door Tanzania. Het is onvergetelijke ervaring voor ons geworden. De safaritrip is geworden zoals we hoopten. Rustig aan begonnen, in ons eigen tempo.

Eerst het bezoek aan Arusha National Park. Niet zo groot maar al genoeg om warm te laten lopen voor wat er nog komen ging. De accommodatie Rivertrees is prima. Een aanrader om mee te beginnen.

Vervolgens naar Lake Manyara. Het reizen er naar toe was al mooi. Jullie hebben onze een zeer goede, vriendelijke en deskundige gids meegestuurd. Emanuel heeft er alles aangedaan om ons de mooiste plekjes je laten zien en kon er veel over vertellen. Hij wist ook wanneer afstand te houden, om ons op onze eigen manier te laten ontdekken. Kortom een parel.

Het verblijf in green camp Lake Manyara was super. Geen luxe maar voldoende gemak. Medewerkers deden er alles aan om ons een onbezorgd verblijf te geven. Dat is gelukt. Het park zelf is ook niet zo groot (bleek later toen we de andere parken hadden bezocht), maar de natuur op zijn best.

Het verblijf in Rothia Valley tented lodge was een mooie afwisseling in de reis. Luxe, met zelfs een zwembad. De eigenaren (het artsenduo) zeer gastvrij, zo ook de medewerkers. We hebben het daar heerlijk gehad.

Het bezoek aan de Ngorongorocrater was indrukwekkend. Daar onze eerste luipaard gespot. Ook hier wist Emanuel weer de mooiste plekjes te vinden.

Vervolgens naar de Serengeti. Ook verbleven we daar in een Greencamp. Ook hier weer een fantastische ervaring midden in de natuur. Op korte afstand wandelden de giraffes voor de tent, zo ook de hyeana’s.

Uiteraard is en was het park indrukwekkend voor ons. Drie dagen lang met de Toyota door het park. Veel gezien en beleefd. Om nooit te vergeten.

Het uitblazen op Zanzibar was nodig om alle indrukken te verwerken. Het verblijf in het hotel Ndame Beach Lodge was heerlijjk. Misschien niet het meest luxe, maar ons voor precies goed.

Kortom we hebben een schitterende reis gehad. Dank jullie voor het organiseren ervan. Alles was perfect geregeld. De verblijven, het vervoer, de gids niet te vergeten, de medewerkers in de lodges, de vliegreizen. We hebben het geprobeerd, maar we kunnen niets bedenken wat anders gemoeten of gekund had.

Als we iets kunnen doen ter promotie graag.

Nogmaals dank.

Eric en Rita van Pinxteren

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen