Respect en behulpzaamheid

30 september 2023 | Maria & Marit

Goedemorgen allen van Explore Tanzania,

Hierbij een hartelijk dank voor het zorgen voor een echte droomreis in Tanzania voor mij en mijn dochter Marit. Wij hebben zo enorm genoten van het land, de vriendelijk mensen, de loges en de camps. Van de dieren en de natuur. Het was allemaal perfect georganiseerd en geregeld door jullie.

Wat de reis mede tot een echt onvergetelijke ervaring maakt was onze gids George. Buiten dat hij vanaf het begin alles voor ons regelde zodat wij geheel zorgeloos elke dag weer konden beginnen, heeft hij ons de ogen, de oren, de neus en het gevoel gegeven voor dit prachtige land voor de mensen en de dieren en de natuur. We hadden ons geen betere gids kunnen indenken. Met zijn brede kennis over alles in Tanzania, het land de mensen de omgeving, de dieren en weten wat er gebeurd en speelt wist hij met ons vele keren op de juiste tijd en plaats te zijn om unieke ervaring op te doen. Zoals de killing van een Buffalo door 3 leeuwen bij Lake Manyara. Het was een niet te vergeten gebeurtenis, wel heel erg ‘wildlife’ en ongelofelijk, op deze prachtige reis.
Maar ook wist hij de ons de vredige stilte mee te geven van een rustige lunch in de nabijheid van een grote groep olifanten. Hoe mooi om zo stil en rustig in de nabijheid van deze prachtige dieren hun dagelijkse graas en interactie gedoe mee te maken. Ook de cheeta’s de phyton in de boom, giraffen en zebra’s en noem maar op, we hebben er nog meer van genoten mede door de verhalen van George over hoe de dieren leven en het geduld en de rust waarmee hij ons meenam in deze mooie wereld. Kortom we hebben een heel, heel mooie reis gehad.

De ballonvaart was fantastisch. Wat een uitzicht.

Helaas hebben we geen wildebeest oversteek gezien, want die was al twee weken eerder geweest. Het eten altijd vers en smakelijk daar hebben we ook zeker van genoten. De schone bedden en de gezellige accomodaties. We missen het nu al … en ook George!

Voor mij ook uniek om dit met samen met mijn dochter te hebben mogen beleven.

Deze reis is zeker heel goed te doen voor mensen die een beperking hebben met lopen zoals ik. Het respect en de behulpzaamheid van de mensen in Tanzania is enorm. Ze willen echt helpen om alles mogelijk maken.

Nogmaals veel dank en ook complimenten aan jullie allemaal van Explore Tanzania.

Veel groet Maria & Marit

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen