Vooral de green camps vonden we te gek

24 augustus 2015 | Anoniem

Hallo Marjolien en Marloes,

Ik wens jullie een mooie tijd “jullie” Tanzania! Wij zijn echt net terug, twee dagen! Ik ben nog steeds onder de indruk, mijn gedachten zijn vol van de mooie herinneringen. Wat een bijzonder mooi en veelzijdig land. En wat een gastvrije en vriendelijke mensen allemaal! De mensen de dieren de natuur en de Greencamps en lodges, mmmmmm Vooral de Greencamps vonden we te gek, midden in de natuur. Wat een belevenis, de olifanten die voor je langs lopen terwijl je bv aan het ontbijten bent. Wij vonden het eten op die plekken ook het allerlekkerste! Ik ben het meest onder de indruk van hoe de mensen daadwerkelijk leven in Africa, ik wist het wel, maar dat het echt zo is dat ook de mensen leven in huisjes met golfplaten of bananenbladeren dak en leem of steen…

We waren ook heel blij met onze gids Sudy. Wat een aardige vriendelijke man, die veel van zijn land weet! Wil je hem de hartelijke groeten doen als je hem spreekt! We missen hem!!! Toch heel bijzonder om 11 dagen met je gezin en Sudy in een auto te leven en hem dan vervolgens nooit meer te zien….na zo’n intense tijd. We hebben adressen uitgewisseld dus we hebben nog wat contact.

Ik wil jullie van harte bedanken voor het organiseren van onze top reis!! Van begin tot einde klopte het. De accomodaties waren te gek, de jeep. En natuurlijk de gids en de parken. Met als slagroom op de Tanzania taart: Zanzibar!! Tropische eilanden als op plaatjes bestaan dus echt! Wij hebben gelukkig nog even vrij, kunnen we rustig nagenieten en mooie fotoboeken maken. Elke dag heb ik een reisverslag bijgehouden, dus de herinneringen blijven ik ons hoofd en in foto’s en schrift!

Dag Marjolien en Marloes
Veel reisplezier!!

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen