Wat een rust en wat een perfecte verzorging midden in de bush

8 mei 2016 | Ton Kool

Beste Marloes en Marjolijn,
Wij zijn vanmorgen keurig op tijd op Schiphol geland en weer thuis aan het wennen na twee heerlijke weken in een compleet andere wereld in Tanzania en op Zanzibar.
We hebben super genoten van alles wat we gezien en gedaan hebben, WAYO is echt een super goede organisatie en James was een top gids/chauffeur met veel kennis, respect voor de natuur en een goede klik met ons deed de rest. De parken waren ook allemaal mooi en anders, dat maakte het extra boeiend. We hebben heel veel wildlife gezien, de big 5, maar ook heel veel jonge dieren en de migratie was rondom de ingang van Serengeti goed te zien/merken. Wat een hoop dieren bij elkaar zie je dan.
Van het regen seizoen hebben we op zich weinig last gehad, ik denk dat we hier en daar wel mazzel hebben gehad, behalve het green camp bij Manyara wat wegspoelde de nacht voor onze komst. De dag erop zijn we er gaan lunchen aan de oever van de rivier, wat een pracht locatie. WAYO was bezig om de resten van het tentenkamp af te breken en op een vrachtwagen te laden. Ook op Zanzibar hebben we prima weer gehad met elke dag zon en wind (met 1 buitje in de nacht).
KatiKati was een erg goed alternatief in de Serengeti en we hebben het daar ook voortreffelijk gehad. Wat een rust en wat een perfecte verzorging midden in de bush.
Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte organisatie, ik ben bezig een hockey genoot warm te maken die van de zomer wil gaan met zijn vrouw en kids. Ik laat het je wel weten of hij neemt zelf contact op.
Met vriendelijke groet,
Ton Kool

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen