Tanzania foto safari

Een fotografiereis naar Tanzania is een onvergetelijke reiservaring en een kans om de schoonheid van Afrika op beeld vast te leggen en te werken aan je fotografie skills!

Stel je voor dat je oog in oog staat met majestueuze leeuwen die zich in de boom of het gouden gras verschuilen, olifanten die sierlijk door de savanne dwalen, en elegante giraffen die hun nekken buigen om te grazen. Deze ongelooflijke dieren in hun natuurlijke omgeving vastleggen is een kans die je niet mag missen. De diversiteit van het dierenrijk in Tanzania van de Big Five (leeuw, buffel, olifant, luiaard en neushoorn) tot de schitterende vogelsoorten, biedt eindeloze fotografische mogelijkheden.

Foto safari
Foto safari
Foto safari Tanzania

Fotografie opties

Een fotosafari zal je zintuigen prikkelen en je creativiteit doen opbloeien.
Til je fotografie vaardigheden naar een hoger niveau in het fotografiemekka Tanzania,
vol iconische landschappen, indrukwekkende luchten en ongelooflijke dieren in het wild!

Foto safariFoto safari

Jouw safari

Tanzania is het fotomekka van Afrika. Gedurende je hele safari zal het lastig zijn om je fotocamera weg te leggen.

Tanzania’s landschappen zijn net zo indrukwekkend als haar dieren. Denk aan de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, de dramatische Ngorongoro Krater, de oevers en bergen van Lake Manyara National Park en de weelderige bossen van Tarangire National Park. Elke locatie biedt een uniek decor voor het vastleggen van het rijke palet aan kleuren, texturen en lichtomstandigheden van de ongerepte natuur in Afrika.

De lokale bevolking en culturen voegen nog een fascinerende dimensie toe aan jouw fotografiereis. Ontmoet de Maasai en observeer hun traditionele levensstijl, terwijl je de kans krijgt om authentieke portretten en culturele momenten vast te leggen.

De momenten die je vastlegt zullen blijvende herinneringen worden aan de ongerepte schoonheid en wilde energie van Afrika.

Professionele fotograaf

Wil je toch liever een georganiseerde fotografie reis, dan kan dat. Regelmatig organiseren wij een fotografiereis. Kijk dan gauw bij onze voorbeeldreizen welke fotosafari er gepland staat.

Tijdens deze georganiseerde fotosafari in Tanzania word je beleid door een professionele fotograaf en een deskundige gids, die niet alleen kennis hebben van de flora en fauna, maar ook begrijpen hoe ze jouw kunnen helpen om de beste hoeken en composities vast te leggen.
Bovendien, met gevarieerde landschappen en een breed scala aan activiteiten, van gamedrive tot wandelsafari’s, heb je volop de gelegenheid om je fotografische vaardigheden uit te breiden.


Pak jij je camera voor een fotosafari in Tanzania?

Neem direct contact met ons op voor deelname aan een van onze fotosafari reizen, of plan een op maat samengestelde fotosafari!

bestemmingen voorbeeldreizen Reisadvies