Activiteiten tijdens jouw strandvakantie in Tanzania

22 juli 2017

Tanzania kent uitgestrekte zandstranden, azuurblauwe zee en vele tropische eilanden aan de kust. Dit maakt Tanzania tot de bestemming voor een strandvakantie. Langs de kust en op de eilanden liggen vele accommodaties. Van (luxe) kleinschalige accommodaties tot eenvoudige hutjes op het strand tot resorts met meerdere kamertypes en activiteiten.
Tijdens jouw strandvakantie in Tanzania kan je kiezen uit o.a. de volgende activiteiten:

City tour
Op het tropische eiland Zanzibar ligt het historische stadje Stone Town. Dit is het culturele hart van Zanzibar met vele kleine steegjes, markten, moskeeën en oude Arabische huizen. In Stone Town kan je een City Tour doen en kennismaken met de hoogtepunten in het stadje.

Duiken
Tanzania biedt vele mogelijkheden om te duiken en staat bekend als één van de beste duiklocaties in de Indische Oceaan. Zanzibar, Pemba en Mafia eiland bieden duikers van allerlei niveaus vele mogelijkheden. Er is helder water, een grote diversiteit aan koraalriffen en vissen en goed zichtbaarheid. Er zijn gevestigde en professionele duikorganisaties op de eilanden.

Snorkelen
De kust van Tanzania en de eilanden Zanzibar, Pemba, Mafia en Fanjove bieden de perfecte locatie om te snorkelen tijdens een strandvakantie. Op de eilanden is het mooist om met een boot naar de riffen te varen voor mooie snorkellocaties.
Fanjove eiland en Chumbe eiland bieden direct vanaf het eiland zeer goede snorkelmogelijkheden.

Spice tour
Zanzibar staat bekend als het specerijeneiland.
Vanuit jouw accommodatie kan je gedurende een dagdeel een Spice Tour maken. Een leerzame en interessante tour waarbij je kunt zien hoe vele specerijen en fruitsoorten groeien.

Wist je dat we ook de mogelijkheid bieden om te trouwen op Zanzibar?