Op safari met kinderen

21 juli 2017

Tanzania is een prachtige bestemming voor een gezinsvakantie. Je kunt een rustig opgebouwde safari maken met veel afwisseling en verblijf in kindvriendelijke lodges en tentenkampen.

De combinatie van safari en een strandvakantie op Zanzibar maken een reis naar Tanzania tot een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het bezoeken van:
Arusha National Park
Lake Manyara National Park
Ngorongoro Crater
Serengeti National Park
Zanzibar

Je begint jouw reis met een dagtrip naar Arusha Nationaal Park; een prachtig natuurpark met spectaculair uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru. Vanuit dit park kun je ook een kanosafari maken.
In het Lake Manyara Nationaal Park zie je onder meer bavianen, giraffes, olifanten en nijlpaarden. In het dichtbij gelegen traditionele dorp Mto wa Mbu kan je kennis maken met de lokale cultuur tijdens een dorpswandeling.
Na Lake Manyara bezoek je de Ngorongoro Krater en het Serengeti Nationaal Park.
Serengeti staat bekend om de jaarlijkse migratie van miljoenen wildebeesten.
Fijn is het om je safari af te sluiten op het tropische eiland Zanzibar. Geniet niet alleen van zon, zee, zwembad en strand, maar ook van lokale dorpjes en vissersbootjes.

Jouw safari is privé voor jouw eigen gezin. Je reist in een comfortabele en veilige Toyota Landcruiser. Een ervaren safari gids is jouw chauffeur gedurende de safaridagen. Tijdens de reis overnacht je in kindvriendelijke en comfortabele Lodges en/of Green Camps.

Met jouw gezin of familie op reis? Neem contact op en we maken een voorstel op maat.